5 Μαΐ 2013

Τα δέκα καλύτερα site με Προσφορές και Εκπτωτικά Κουπόνια!


Επειδή στις μέρες μας το κάθε ευρώ μετράει συγκεντρώσαμε τα 10 καλύτερα site με Προσφορές και Εκπτωτικά Κουπόνια από τα οποία μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα και υπηρεσίες σε απίστευτα χαμηλές τιμές.
Οι αγορές είναι απόλυτα ελεγμένες χωρίς κανένα κίνδυνο ασφάλειας, πάμε να τα δούμε…














1)alepoudaki.gr

Το alepoudaki.gr είναι ένα από πρώτα Daily Deal Sites στον Ελληνικό διαδικτυακό χώρο των πωλήσεων και προσφορών με κουπόνι.



2)BrandsGalaxy
Το πρώτο Private Shopping Club στην Ελλάδα για αυτούς που αγαπούν την μόδα και τα brands... σε μοναδικές τιμές! Επώνυμες μάρκες που ανανεώνονται κάθε 4 μέρες με έως και 80% χαμηλότερες τιμές.

3)Dealsafari


Αν η αγορά σας φαίνεται μια απέραντη έρημος, τότε ήρθε η ώρα να κάνετε ένα σαφάρι στις προσφορές με το Dealsafari. Δεκάδες προσφορές σε διάφορους τομείς απόμια ομάδα που ξέρει να ξετρυπώνει τα καλύτερα για τον άντρα αλλά και τη γυναίκα. Το Dealsafari είναι οι καλύτεροι κυνηγοί προσφορών.

4)ClickDeals.gr

Στο "ClickDeals.gr - Πολυτέλεια για όλους!" θα βρείτε καθημερινά τις καλύτερες προσφορές για εστιατόρια, spa, προσωπική περιποίηση, ξενοδοχεία και πολλά άλλα! Μοναδικές εκπτώσεις έως και 90%. Κάνουμε την πολυτέλεια προσιτή για όλους!
5)Deals365


Το Deals365 έχει αναπτυχθεί από την ομάδα του emarket, της ηλεκτρονικής πλατφόρμας αγορών και δημοπρασιών. Καθημερινά παρουσιάζει προσφορές σε διάφορους τομείς (ομορφιά, φαγητό, έξοδος κλπ).


6)Beautybazaar

Το Beautybazaar είναι ο προορισμός που λατρεύουν οι γυναίκες καθώς διαθέτει κυρίως προσφορές για τις γυναίκες. Θα βρείτε πολλές και διάφορες προσφορές για ομορφιά, καλλυντικά, αδυνάτισμα και ότι μπορεί να αρέσει στο γυναικείο πληθυσμό. Μπορείτε να τα πάρετε για εσάς ή να τα προσφέρετε ως δώρο.


7)Gooddeals

Η ομάδα του Gooddeals είναι από τη Θεσσαλονίκη και επικεντρώνεται στις προσφορές της συμπρωτεύουσας. Αν είστε από τα βόρεια θα βρείτε προσφορές για καταστήματα της πόλης, για εστιατόρια αλλά ακόμα και εκδρομές σε προορισμούς κοντά στη Θεσσαλονίκη και τις άλλες πόλεις. Γιατί και η Θεσσαλονίκη έχει το site προσφορών της!


8)KingDeals

Το KingDeals προσφέρει προσφορές για να μας κάνει να ζήσουμε σαν Βασιλιάδες. Με λίγα λεφτά αλλά με μεγάλες εκπτώσεις και λίγο κόπο, μπορούμε να κάνουμε τη ζωή μας φθηνότερη αλλά όχι ευτελέστερη. Ήρθε η ώρα να ζήσουμε σαν βασιλιάδες!


9)Bestofferz.gr

To Bestofferz.gr διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία προσφορών, τόσο για τη γυναίκα και τον άντρα όσο και για το αυτοκίνητο αλλά και ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας. Έχει εύκολη δομή που σας επιτρέπει να βλέπετε άμεσα τις προσφορές ενώ είναι από τα πιο παλιά του χώρου.


10)spartoo.gr

Το spartoo.gr είναι το Νο 1 site πώλησης παπουτσιών στο διαδίκτυο.

To spartoo.gr διαθέτει μία μεγάλη γκάμα προιόντων στη συλλογή του, 700 μάρκες και 30000 μοντέλα που απευθύνονται σε γυναίκες, άντρες και παιδιά.



Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ







SHARE THIS

7 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Www.couponomania.gr
Παιδιά είναι ένα site στο οποίο εκτυπωνεις και δεν πληρώνεις.
Αξίζει να το δείτε ,εμείς εκτυπωσαμε και χρησιμοποιήσαμε την προσφορα.
Απλα super.

My Smart Taxi είπε...

Σας ενημερώνω ότι από 15 Ιανουαρίου λειτουργεί και η Olympic Idea.Περισσότερες πληροφορίες http://youtu.be/Nrjf-_AIRJg και για εγγραφη http://goo.gl/BLhXcw

Κοινότητα για Εκπτώσεις είπε...

Kαλησπέρα, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως μπορείτε να προσθέσετε και στην λίστα σας, το Kinotis.gr την πρώτη κοινότητα χρηστών που ζητάνε προσφορές για τα μαγαζιά που εκείνοι θέλουν και εκείνα απαντούν στην ζήτηση. Σε λίγες ημέρες θα είναι live. Γραφτείτε δωρεάν εδώ - http://www.kinotis.gr

e-Geomatics είπε...

όλες οι προσφορές και τα εκπτωτικά κουπόνια από τα μεγαλύτερα e-shops συγκεντομένα σε μια σελίδα, http://jogo.gr/offers.php

Ανώνυμος είπε...

Το site με τις καλύτερες εκπτώσεις είναι το
www.afroditi.com.gr έχει μέχρι και 90% σε κάποια είδη..

Tsimpato είπε...

Στο tsimpato.gr μπορείτε να βρείτε εκπτωτικά κουπόνια από τα πιο γνωστά ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα.

Unknown είπε...

Για προσφορές στη Θεσσαλονίκη www.thessdeals.gr

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ