29 Δεκ 2016

Αυτά είναι τα 11 πιο πολυσυζητημένα ντυσίματα του 2016

Στη λίστα μεταξύ άλλων φιγουράρει η Κέιτ Μίντλετον, η Μελάνια Τραμπ και η βασίλισσα Ελισάβετ

Τη λίστα με τις 11 ενδυματολογικές επιλογές που έκαναν την μεγαλύτερη εντύπωση για το 2016 συγκέντρωσε η Telegraph. Στη λίστα μεταξύ άλλων φιγουράρει η Κέιτ Μίντλετον, η Μελάνια Τραμπ και η βασίλισσα Ελισάβετ.

Πιο αναλυτικά, η λίστα με τις πιο πολυσυζητημένες αμφιέσεις είναι:

1. Το Gucci πουκάμισο της Μελάνια Τραμπ
Στο δεύτερο ντιμπέιτ μεταξύ της Χίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ τα βλέμματα τράβηξε το ντύσιμο της συζύγου του Τραμπ, Μελάνια, η οποία επέλεξε να φορέσει ένα ροζ πουκάμισο της Gucci με την ονομασία «pussy-bow». Η ονομασία του πουκαμίσου συνδυάστηκε με τα σεξιστικά σχόλια του εκλεγμένου πλέον προέδρου των ΗΠΑ, τα οποία βγήκαν στο φως της δημοσιότητας εκείνη την περίοδο.



2. Το διάφανο Givenchy φόρεμα της Μαντόνα
Η βασίλισσα της ποπ προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με την στυλιστική της επιλογή στο Met Gala του 2016, όπου φόρεσε ένα φόρεμα του οίκου Givenchy, το οποίο αποκάλυπτε πλήρως τόσο τα οπίσθια, όσο και το στήθος της 58χρονης σταρ.






3. Η Κέιτ Μίντλετον στο εξώφυλλο της Vogue
H Δούκισσα του Κέιμπριτζ εντυπωσίασε στο εξώφυλλο της Vogue φέτος, καθώς φωτογραφήθηκε ελάχιστα βαμμένη με casual ντύσιμο και όχι με κάποιο εντυπωσιακό φόρεμα.



4. Η πρώτη εμφάνιση της Τερέζα Μέι ως πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Η πολυαναμενόμενη πρώτη εμφάνιση της νέας πρωθυπουργού της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, στην οδό Ντάουνινγκ κρίθηκε ως απόλυτα επιτυχημένη στυλιστικά, με την Μέι να επιλέγει ένα παλτό σε χρώματα του μπλε και του κίτρινου με λεοπάρ παπούτσια.



5. Η εμφάνιση της Eleven της σειράς «Stranger Things»
Μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές της χρονιάς ήταν αναμφισβήτητα το «Stranger Things». Η νεαρή πρωταγωνίστρια της σειράς, η Eleven, έκανε μια ιδιαίτερα φεμινιστική κίνηση ενδυματολογικά, όταν εμφανίστηκε με αθλητικό τζάκετ και ξυρισμένο κεφάλι, αντί για το ροζ φόρεμα και την ξανθιά περούκα που φορούσε προηγουμένως.



6. Το φόρεμα της Κένταλ Τζένερ στα 21α γενέθλια της
΄Ενα φόρεμα δημιουργημένο εξ ολοκλήρου από κρύσταλλα Swarovski, το οποίο αξίζει περισσότερα από 9.000 δολάρια επέλεξε η Κένταλ Τζένερ για να γιορτάσει το γεγονός ότι έκλεισε τα 21 της χρόνια.






7. Το νυφικό της Τζέρι Χολ
Το πιο πολυσυζητημένο νυφικό της χρονιάς ανήκει στην 60χρονη Τζέρι Χολ, η οποία με το γαλάζιο νυφικό του οίκου Vivienne Westwood απέδειξε πως το στυλ και η ομορφιά δεν έχουν ηλικία.



8. To κόκκινο φόρεμα της Κέιτ Μίντλετον στον Καναδά
Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον επισκέφθηκαν τον Καναδά, όπου η Δούκισσα του Κέιμπριτζ εντυπωσίασε με το κατακόκκινο φόρεμα που επέλεξε, το οποίο συνόδευσε με μια διαμαντένια καρφίτσα στο σχήμα ενός φύλλου σφενδάμου, το οποίο είναι το σύμβολο του Καναδά.



9. Το λευκό κοστούμι της Χίλαρι Κλίντον
Η πρώην υποψήφια των Δημοκρατικών, η οποία διεκδίκησε την προεδρία των ΗΠΑ, έμεινε στην ιστορία ως η πρώτη γυναίκα που επιχείρησε κάτι τέτοιο. Κάτι ακόμα που έμεινε στην ιστορία όμως φαίνεται πως είναι το κατάλευκο κοστούμι του οίκου Ralph Lauren, το οποίο φόρεσε όταν αποδέχτηκε το ρόλο της υποψήφιας του δημοκρατικού κόμματος. Το λευκό χρώμα, μάλιστα, συνδυάστηκε με τις φεμινίστριες του κινήματος Suffragette, οι οποίες φορούσαν λευκά.



10. Η Versace τουαλέτα της Μισέλ Ομπάμα
Η γενικώς καλοντυμένη Μισέλ Ομπάμα εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους στο τελευταίο δείπνο που παρέθεσε στον Λευκό Οίκο, καθώς φόρεσε μια τουαλέτα του οίκου Versace σε μεταλλικό χρώμα.



11.Το φανταχτερό κοστούμι της βασίλισσας Ελισάβετ για τα γενέθλια της
Η βασίλισσα Ελισάβετ της Βρετανίας έκλεισε μέσα στο 2016 τα 90 της χρόνια και αποφάσισε να το γιορτάσει φορώντας ένα κοστούμι σε έντονο πράσινο χρώμα. Μάλιστα, μετά την συγκεκριμένη επιλογή της βασίλισσας οι αγορές των ρούχων σε φωσφοριζέ πράσινο χρώμα εκτοξεύθηκαν στα ύψη τις επόμενες εβδομάδες.







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ