27 Δεκ 2016

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΩΡΙΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΣΤΟ 2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ο Δήμος Πειραιά προέβη σε δωρεά Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο 2ο Γενικό Λύκειο Πειραιά,  κλείνοντας με τον καλύτερο
τρόπο τη χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποίησε το σχολείο στον ιστορικό κινηματογράφο του Πειραιά "ΣΙΝΕΑΚ", καθώς τα παιδιά υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό την ανακοίνωση της δωρεάς.

Από πλευράς του Δήμου Πειραιά παραβρέθηκαν στην γιορτή ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κ. Νικόλαος Καλαμακιώτης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Βασίλειος Ταταρόπουλος ο οποίος ανακοίνωσε και τη δωρεά στους μαθητές, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Σχολικών Μονάδων  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πειραιά κυρία Δέσποινα Αρβανίτου, η Αναπληρώτρια Προέδρου της Ε΄ Κοινότητας Πειραιά κυρία Κατερίνα Δουρέκα-Ταφλαμπά, οι οποίοι ευχήθηκαν στους μαθητές και στο εκπαιδευτικό προσωπικό.

   Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης κ. Νικόλαος Καλαμακιώτης δήλωσε: «Στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των μαθητών των σχολείων μας η Δημοτική Αρχή προέβη στη δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών στο 2ο Γενικό Λύκειο Πειραιά, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό έμπρακτα τη στήριξή της στις σχολικές μονάδες του Δήμου μας».




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ