30 Δεκ 2016

Μεγαλώνει η αγωνία για τον ναυτικό που χάθηκε από την Κρήτη στον Πειραιά

Άφαντος παραμένει από την προπαραμονή των Χριστουγέννων ο 34χρονος ναυτικός τα ίχνη του οποίου χάθηκαν εν πλω ενώ βρίσκονταν στο πλοίο της γραμμής που εκτελούσε το δρομολόγιο Χανιά – Πειραιάς.


Για τον αγνοούμενο ναυτικό εκδόθηκε Omnibus Alert με στοιχεία που πιθανόν μπορεί να βοηθήσουν στην εύρεσή του. Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση ο 34χρονος «Έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μπλε παντελόνι, άσπρο πουκάμισο και γιλέκο. Έχει ύψος 1.88 και είναι αδύνατος.»

Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος Σπύρος Καραμπουλής, ναυτικός και μέλος επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Χανιά-Πειραιάς, εξαφανίστηκε εν πλω στις 23/12/16. Παρά τις αναζητήσεις μέσα στο πλοίο, ο ναυτικός δεν βρέθηκε και ο πλοίαρχος ενημέρωσε άμεσα το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά για πιθανή πτώση του 34χρονου στη θάλασσα. Στην επιχείρηση αναζήτησης του ναυτικού έχουν συμμετάσχει πλωτά σκάφη του λιμενικού, ελικόπτερο, πλοίο ανοιχτής θαλάσσης και παραπλέοντα πλοία. Εάν γνωρίζετε οτιδήποτε, καλέστε στο 100 ή στη Γραμμή Βοήθειας της Omnibus: 801 700 7707.
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...