27 Δεκ 2016

Πειραιάς: Ο Ιανός πηγαίνει στο Κρεμλίνο

Κάθε Τρίτη ο πολυχώρος του Πειραιά θα φιλοξενεί γνωστούς συγγραφείς και καλλιτέχνες που θα παρουσιάζουν το έργο τους


Μια νέα συνεργασία εγκαινιάζουν η Αλυσίδα Πολιτισμού Ianos και ο πολυχώρος Κρεμλίνο, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους του Πειραιά να αποκτήσουν τον δικό τους χώρο παρουσιάσεων βιβλίων και δίσκων, πρωτότυπων συζητήσεων για την τέχνη και τον πολιτισμό, και όλα αυτά με την υπογραφή του Ιανού, χάρη στη μακρά εμπειρία και την ξεχωριστή θέση που κατέχει στην αγορά του βιβλίου, αλλά και με την ιδιαίτερη φιλοξενία του πρόσφατα ανακαινισμένου πολυχώρου Κρεμλίνο και των ανθρώπων του.

Κάθε Τρίτη λοιπόν, ο Ιανός θα παρουσιάζει στο Κρεμλίνο του Πειραιά σπουδαίους συγγραφείς, αγαπημένους δημιουργούς και νέες κυκλοφορίες, με ελεύθερη πάντα είσοδο για το κοινό. Δείτε εν συνεχεία τι παρουσιάσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα από το νέο έτος.

Στις 10 Ιανουαρίου 2017, και ώρα 19:00, ο Ιανός στο Κρεμλίνο και οι εκδόσεις Καστανιώτη παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Αγγελικής Νικολούλη με τίτλο «Έρωτας φονιάς», που είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Στις 17 Ιανουαρίου 2017, και ώρα 19:00, ο Ιανός στο Κρεμλίνο και οι εκδόσεις Πατάκη παρουσιάζουν το βιβλίο του Αύγουστου Κορτώ με τίτλο «Μικρό χρονικό τρέλας».

Στις 24 Ιανουαρίου 2017, και ώρα 19:00, ο Ιανός και οι εκδόσεις Μικρή Άρκτος γιορτάζοντας την έκδοση και την παγκόσμια κυκλοφορία του άλμπουμ της Ελένης Καραΐνδρου «Δαβίδ» από την ECM New Series, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του έργου στο Κρεμλίνο. Η παγκόσμια αυτή κυκλοφορία παίρνει σήμερα νέες διαστάσεις, καθώς φωτίζεται ένα ελληνικό ποιητικό έργο του 18ου αιώνα, υπό το άπλετο φως της μουσικής δημιουργίας της Ελένης Καραΐνδρου, η οποία το 2016 κλείνει 26 χρόνια διεθνούς καλλιτεχνικής πορείας με την ECM στο πλευρό της.

Τέλος, στις 31 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 19:00, ο Ιανός στο Κρεμλίνο και οι εκδόσεις Καστανιώτη παρουσιάζουν το βιβλίο με τίτλο «Το όνομα» του Φίλιππου Πλιάτσικα. Τα τραγούδια του βιβλίου κυκλοφορούν σε δίσκο από την ΕΜΙ με τίτλο «Ένας ολοκαίνουργιος κόσμος».

Κρεμλίνο
Καραΐσκου 119, Πειραιάς
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 410 0010




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ