25 Δεκ 2016

Χριστούγεννα στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Tα Χριστούγεννα στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος υποδέχονται μικρούς και μεγάλους με παιχνίδια, μουσική, ταινίες και γιορτινές αναγνώσεις παραμυθιών με ελεύθερη είσοδο.


Τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου τη σκυτάλη παίρνει ο Ευγένιος Τριβιζάς, ο οποίος θα μοιραστεί τις φανταστικές περιπέτειές του στο Νησί των Πυροτεχνημάτων και τον Ωκεανό των Γιασεμιών στις 11 π.μ. με τους μικρούς και μεγάλους φίλους του. Την ίδια μέρα ξεκινούν οι χριστουγεννιάτικες ταινίες του Κέντρου Πολιτισμού με τον «Κατεργάρη των Χριστουγέννων», το μιούζικαλ «Λευκά Χριστούγεννα», τον αρκούδο «Πάτιγκτον» και τη «Φαντασία» του Ντίσνεϊ.

Η Εθνική Λυρική Σκηνή διοργανώνει ένα λαμπερό Χριστουγεννιάτικο Γκαλά Οπερας (28/12), ενώ η Παιδική Χορωδία του Αρσακείου θα ψάλει βυζαντινά τροπάρια και παραδοσιακά κάλαντα (27/12).

Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα μεταδοθεί σε ζωντανή μετάδοση η συναυλία της Φιλαρμονικής του Βερολίνου, ενώ την πρώτη μέρα του 2017 θα γίνει αναμετάδοση της πρωτοχρονιάτικης συναυλίας της Φιλαρμονικής της Βιέννης. Αν έχετε όρεξη για τρέξιμο λίγο πριν από την εκπνοή του χρόνου, στις 11.40 μ.μ. το ΚΠΙΣΝ διοργανώνει τον αγώνα δρόμου «Τρέχοντας προς τη Νέα Χρονιά» και μετά ακολουθεί υπαίθριο πάρτι με μουσική, χορό και εκπλήξεις.

kathimerini.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ