23 Δεκ 2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη συναυλία της φιλαρμονικής ορχήστρας Πειραιά στο Δημοτικό Θέατρο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής  Ορχήστρας  του Δήμου Πειραιά και του  Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά, στο κατάμεστο από μικρούς και μεγάλους  Φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.


Σε μια ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα τα μουσικά σύνολα του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά και οι μουσικοί της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Πειραιά «ταξίδεψαν» τους παρευρισκόμενους στη μαγεία των Χριστουγέννων, ερμηνεύοντας παραδοσιακά κάλαντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και χαρμόσυνες μελωδίες.


Η Πρόεδρος του Οργανισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου, τόνισε:
«Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Φιλαρμονική και τα παιδιά του Μουσικού Ωδείου Πειραιά είναι εδώ σήμερα, ενώνουν τις φωνές τους. Θα πουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, τα κάλαντα. Χαιρόμαστε πάρα πολύ να βλέπουμε όλο αυτόν τον κόσμο να έχει κατακλύσει το Δημοτικό Θέατρο.
Να είναι όλοι υγιείς. Ευχόμαστε καλές γιορτές σε όλους και θα απολαύουμε τώρα μια όμορφη συναυλία».


Στη συναυλία συμμετείχαν: η Παιδική Ορχήστρα Δωματίου Πειραιά, η Παιδική Χορωδία του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά και το Μουσικό σύνολο «Εμμέλεια».

Στη χριστουγεννιάτικη συναυλία παρευρέθηκαν:
ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά κ. Γιώργος Δαβάκης, η Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κα Κορίνα Λαουλάκου. Ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΡΑΠ κ. Στέλιος Μπρατσόλης. Ο Διευθυντής του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά  κ. Βασίλης Μαστοράκης.
Οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι κα Κατερίνα Δουρέκα και κ. Γιάννης Αληφραγκής.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ