31 Δεκ 2016

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον υπουργό Ναυτιλίας

Παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή, του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής
Πολιτικής Νεκτάριου Σαντορινιού, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Ιωάννη Θεοτοκά, του Γενικού Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Χρήστου Λαμπρίδη, του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Σταμάτιου Ράπτη και του Β΄ Υπαρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Γεώργιου Μπαρκάτσα, η Μουσική του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. έψαλε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και άλλες χριστουγεννιάτικες μελωδίες στο κτίριο του Αρχηγείου.

Νωρίτερα, η Μουσική του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Αντιπλοιάρχου Λ.Σ. Κασφίκη Ευάγγελου, επισκέφθηκε το Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά όπου, παρουσία του Διοικητή του νοσοκομείου κ. Χρήστου Παπαχρήστου και του Διοικητή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (Ε.Κ.ΕΠ.Υ) κ. Νικόλαου Παπαευσταθίου, έψαλε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και απηύθυνε ευχές στους ασθενείς και στο προσωπικό του νοσοκομείου. Επίσκεψη πραγματοποιήθηκε και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, όπου ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Κωνσταντίνος Λεοντάρας και το προσωπικό, άκουσαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και αντάλλαξαν μεταξύ τους ευχές.

Επίσης, στο κτίριο του Υπουργείου, Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Συμιακών Ελευσίνας “ο Μιχαήλ Αρχάγγελος”, συνοδεία παραδοσιακών οργάνων, έψαλε τοπικά κάλαντα, ενώ ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί μπροστά στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου σε ιδιαίτερα γιορτινό και συγκινητικό κλίμα. Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ευχαρίστησε τα μέλη του συλλόγου, ανταλλάσσοντας ευχές και δώρα και διαβεβαίωσε ότι το Υπουργείο θα συνεχίσει να αποδείκνυει εμπράκτως την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του σε όλους τους κατοίκους της νησιωτικής Ελλάδας.

Στη συνέχεια, σύσσωμη η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, επισκέφθηκε τα γραφεία του Υπουργείου ανταλλάσσοντας ευχές με το προσωπικό




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ