30 Δεκ 2016

Oι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής στην Περιφέρεια Πειραιά

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών της Προοδευτικής είχε, σήμερα (Παρασκευή 30/12/2016) ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης.


Η αντιπροσωπεία των Παλαίμαχων, που αποτελείτο από τους κυρίους Νίκο Μάλλιαρη, Χρήστο Ξανθόπουλο, Χρήστο Κολέμπα, Πέτρο Κασιδιάρη και Χρήστο Στούκα, ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για τις σχεδιαζόμενες εκδηλώσεις του εορτασμού των 90 χρόνων από την ίδρυση της Προοδευτικής (1927- 2017).

Εκτός από τις καθαρά αγωνιστικού χαρακτήρα εκδηλώσεις το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολιτιστικές, ιστορικές, κοινωνικές και εκπαιδευτικές δράσεις, με στόχο την ανάδειξη της φίλαθλης και κοινωνικής πλευράς του ποδοσφαίρου. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, συναυλίες κ.α.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης αποδέχτηκε την πρόσκληση να συμμετάσχει στην Οργανωτική Επιτροπή των εκδηλώσεων και δεσμεύτηκε πως θα μελετήσει τις προτάσεις των παλαιμάχων, ανάμεσά τους και αυτές που αφορούν την αναβάθμιση της ιστορικής έδρας της Προοδευτικής.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ