4 Δεκ 2016

Σπουδαία πράξη αγάπης από τον Ολυμπιακό (pics)

Ο Ολυμπιακός έδειξε για μια ακόμα φορά το κοινωνικό του πρόσωπο και απέδειξε έμπρακτα ότι στέκεται δίπλα στον συνάνθρωπο.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο πραγματοποιήθηκε στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας, η συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας, φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία τις επόμενες ημέρες θα διατεθούν σε άπορες οικογένειες. Μια κίνηση που είχε και τη αμέριστη στήριξη του Δήμου Πειραιά και του ΟΠΑΝ. Ο κόσμος από την πλευρά του ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Ολυμπιακού και πρόσφερε πολύτιμη βοήθεια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι Ιστορική Λέσχη έδωσε το «παρών» ο ασημένιος Ολυμπιονίκης στο Ρίο, Σπύρος Γιαννιώτης, η Κέλλυ Αραούζου, αλλά και αθλητές, προπονητές και μάνατζερ από όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού. Οι άνθρωποι του συλλόγου παρέδωσαν τα τρόφιμα που είχαν συγκεντρώσει τις προηγούμενες ημέρες.

Από πλευράς διοίκησης παρευρέθηκε η Γενική Αρχηγός Χριστίνα Τσιλιγκίρη και από τον ΟΠΑΝ η Σταυρούλα Αντωνάκου. Τέλος σημαντική ήταν η προσφορά σε τρόφιμα, της εταιρίας 3Άλφα η οποία ενισχύει υλικά και ηθικά τις Πολεμικές Τέχνες.

Η Γενική Αρχηγός του Ολυμπιακού Χριστίνα Τσιλιγκίρη δήλωσε: «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου και χάρη στη δική του προσφορά μπορέσαμε να συγκεντρώσουμε αυτά τα τρόφιμα για τις άπορες οικογένειες. Ο Ολυμπιακός θα παίρνει πάντα τέτοιες πρωτοβουλίες και σε συνδυασμό με τον Δήμο Πειραιά και τον ΟΠΑΝ, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά αξιοσημείωτα πράγματα. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο τρόπος διάθεσης όσων συγκεντρώσαμε σήμερα σε οικογένειες και ιδρύματα που τα έχουν ανάγκη».

Από την πλευρά της η πρόεδρος του ΟΠΑΝ Σταυρούλα Αντωνάκου, τόνισε: «Συγχαρητήρια στον κόσμο που ανταποκρίθηκε μαζικά στο κάλεσμα του Ολυμπιακού και σε όσους βοήθησαν για να συγκεντρώσουμε αυτά τα αγαθά που θα προσφερθούν σε οικογένειες που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Ο Δήμος Πειραιά και ο ΟΠΑΝ θα είναι πάντα αρωγοί σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και προσπάθειες για να ενισχύονται οι ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Και πάλι μπράβο στον κόσμο που από το υστέρημά του πρόσφερε αυτή την πολύτιμη βοήθεια».

Δείτε φωτογραφίες:



SHARE THIS

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ