23 Δεκ 2016

Xριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές προς τον Υπουργό Ναυτιλίας

Xριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές από τη Μουσική του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής άκουσε την Πέμπτη το πρωί ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλλαν επίσης τόσο η Βυζαντινή Χορωδία του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., η οποία απαρτίζεται από στελέχη του Σώματος, όσο και παιδιά από τον βρεφονηπιακό σταθμό του Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τους μαθητές του 6ου και 11ου Γυμνασίου Νίκαιας που ανήκουν στη νεανική ομάδα των χορευτικών τμημάτων του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη.
Μετά το πέρας της τελετής, στην οποία παρέστη και ο Βουλευτής της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου κ. Σπύρος Δανέλλης, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, συνοδευόμενοι από το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Ιωάννη Θεοτοκά, το Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Χρήστο Λαμπρίδη, καθώς και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. Σταμάτιο Ράπτη, χαιρέτησαν και αντάλλαξαν ευχές με στελέχη του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και με το πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ