13 Ιαν 2017

Το ΙΚΑ Πειραιά βγάζει πεθαμένη μια 22χρονη ενώ παράλληλα της κολλά ένσημα!

Ένα ακόμα μοναδικό περιστατικό παράνοιας αντιμετωπίζει εδώ και ένα μήνα τουλάχιστον νεαρή Πειραιώτισσα, η οποία στα 22 της, ήρθε αντιμέτωπη με τις γνωστές δημόσιες υπηρεσίες και συγκεκριμένα με το ΙΚΑ του Πειραιά!


ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ

Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη Ελευθεράκη, 22 ετών σήμερα (χαίρει άκρας υγείας) παρουσιάστηκε στο Κεντρικό κατάστημα του ΙΚΑ Πειραιά, προκειμένου να συνταγογραφήσει την αγορά γυαλιών όρασης, όπου την ενημέρωσε η αρμόδια υπάλληλος του ΙΚΑ ότι έχει πεθάνει!!!

Η παράνοια συνεχίστηκε, καθώς από το ΙΚΑ Πειραιά, έστειλαν τη νεαρή Πειραιώτισσα στο ΙΚΑ Παλιάς Κοκκινιάς, στο οποίο ο αρμόδιος υπάλληλος επιβεβαίωσε τον θάνατό της!!!

Και όλα αυτά, ενώ το ΙΚΑ κολλούσε ένσημα στην Ελένη Ελευθεράκη… Την οποία παράλληλα θεωρούσε και πεθαμένη!

Και αν όλα αυτά συμβαίνουν μετά από τόσα χρόνια οικονομικής κρίσης και την υπογραφή και εφαρμογή τόσων μνημονίων, φανταστείτε τι θα συνέβαινε παλαιότερα!



Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ

Αυτή η κατάσταση μάλιστα συνεχίζεται για περισσότερο από ένα μήνα, καθώς στο ΙΚΑ δεν αρκεί προφανώς το ότι η νεαρή Πειραιώτισσα προσέρχεται ολοζώντανη στο ΙΚΑ, για αυτό μάλλον εξακολουθούν να τη θεωρούν πεθαμένη!

Ελπίζουμε μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος να δοθεί ένα τέλος στο γολγοθά της Ελένης Ελευθεράκη & ελπίζουμε να αποδοθούν και ευθύνες στους υπεύθυνους-ανεύθυνους του ΙΚΑ που ταλαιπωρούν για περισσότερο από ένα μήνα ένα ακόμα συμπολίτη μας ο οποίος πληρώνει κανονικά τις εισφορές του στο Ίδρυμα!

ΥΓ: Τώρα πείτε μας, έχουν άδικο κάποιοι όταν λένε ότι όχι με 3 αλλά ούτε με 13 μνημόνια δεν αλλάζει η κατάσταση σε αυτή τη χώρα..



ΠΗΓΗ: piraeuspress.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ