26 Ιαν 2017

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των 38 μελών της αδίστακτης αποκαλούμενης «μαφίας των Ρομά» (Photos)

Με εντολή εισαγγελέα, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες 38 μελών της αποκαλούμενης «μαφίας των Ρομά», των κακοποιών δηλαδή που συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν ως μέλη δύο εγκληματικών οργανώσεων οι οποίες έχουν διαπράξει εκατοντάδες ληστρικές επιδρομές σε κατοικίες των Βορείων Προαστίων αλλά και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Ανάμεσα τους τα τρία αρχηγικά μέλη, ο «Χειλάς», ο «Σέφκης», ο Σφενδύλας και ο 40χρονος Αλέξναδρος Αγγλούπας,ο οποίος προφυλακίστηκε ως κλεπταποδόχος πανάκριβων ρολογιών και κοσμημάτων.

Ανάμεσα τους τα τρία αρχηγικά μέλη και συγκεκριμένα, ο 34χρονος ηγέτης της Μαφίας, Σταύρος Πάντζος, που συνελήφθη στο Καματερό, γνωστός και ως «Χειλάς» ή «Ψηλός», ο Δημήτρης Σεφεντίνογλου, που το είχε σκάσει εγκαίρως από τον βίλα του στον Ασπρόπυργο, αλλά στη συνέχεια εντοπίστηκε σε καφετέρια στον Πειραιά και συνελήφθη, γνωστός και με το ψευδώνυμο «Σέφκης» και ο 46χρονος Αλέξης Σφενδίλας, που συνελήφθη στην Μάνδρα.

Ανάμεσα στα μέλη των δύο εγκληματικών οργανώσεων που δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες τους, όπως προαναφέρθηκε είναι και αυτά του Αλέξανδρου Αγγλούπα, που κατηγορείται ως ο κλεπταποδόχος της οργάνωσης.

Σε βάρος τους, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ληστρικής κλοπής κατά συρροή, της διακεκριμένης κλοπής τετελεσμένης και σε απόπειρα, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, της διακεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης, υπόθαλψη μελών εγκληματικής οργάνωσης κατά μονάδα, της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατά μονάδα και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων κλοπής κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, με ισχύ έως τις 25-3-2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη “αποσκοπεί στη διερεύνηση τέλεσης επιπλέον εγκλημάτων επιβουλής της δημόσιας τάξης και κατά της ιδιοκτησίας που φέρεται ότι τέλεσαν οι ανωτέρω καθόσον έχουν κατασχεθεί κλοπιμαία που δεν έχουν έτι συνδεθεί με συγκεκριμένες κατά τόπο, χρόνο και λοιπές περιστάσεις πράξεις των ανωτέρω οργανώσεων και να πραγματωθεί ευχερέστερα η αξίωση της Πολιτείας για τον κολασμό τους.

Αναλυτικά:

ΑΓΓΛΟΥΠΑΣ Αλέξανδρος του Νικολάου και της Παναγιώτας, γεννηθέντας την 1-5-1977 στην Αθήνα1. ΠΑΝΤΖΟ Σταύρο (ψευδώνυμο: ΧΗΛΑΣ-ΨΗΛΟΣ) του Δημητρίου και της Ζωής, γεννηθέντα την 6-9-1983 στα Τρίκαλα2. ΧΑΛΚΙΑ Βασίλειο (ψευδώνυμο: ΜΑΚΗΣ-ΣΑΤΑΝΑΣ) του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 31-12-1987 στην Αθήνα3. ΣΑΡΑΦΗ Γεώργιο (ψευδώνυμο: ΝΕΝΕΣ) του Χρήστου και της Φρόσως, γεννηθέντα την 21-9-1983 στη Λάρισα4. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ Μάριο (ψευδώνυμο: ΠΙΝ-ΠΙΝ) του Παναγιώτη και της Αγάπης, γεννηθέντα την 2-07-1997 στην Αθήνα5. ΣΑΜΠΑΝΗ Δημήτριο (ψευδώνυμο: ΧΑΖΟΥΛΗΣ) του Γεωργίου και της Ελισάβετ, γεννηθέντα την 9-7-1982 στη Χαλκίδα6. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Παρασκευά (ψευδώνυμο: ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΗΣ – ΠΑΡΙΣ) του Νεκταρίου και της Μαρίας, γεννηθέντα την 5-3-1995 στη Ρόδο7. ΠΑΝΤΖΟ Μιχαήλ (ψευδώνυμο: ΠΑΡΤΑΟΥΛΑΣ) του Δημητρίου και της Ζωής, γεννηθέντα την 22-2-1987 στον Πειραιά8. ΒΙΛΑΝΑΚΗ Άγγελο (ψευδώνυμο: ΑΡΑΠΟΣ) του Αλκιβιάδη και της Ελένης, γεννηθέντα την 5-2-1985 στη Λάρισα9. ΒΙΛΑΝΑΚΗ Χρήστο (ψευδώνυμο: ΓΑΛΗΣ) του Δημητρίου και της Κίτσας, γεννηθέντα την 30-4-1986 στη Λάρισα10. ΗΛΙΑΔΗ Γεώργιο (ψευδώνυμο: ΠΟΝΤΙΚΑΣ) του Ιωάννη και της Μαρίας, γεννηθέντα την 21-8-1985 στο Καζακστάν11. ΡΑΣΙΜΟΓΛΟΥ Χαράλαμπο (ψευδώνυμο: ΜΠΑΜΠΗΣ ΦΛΟΥ) του Βασιλείου και της Αλεξάνδρας, γεννηθέντα την 15-11-85 στη Νίκαια12. ΡΑΗΦΟΓΛΟΥ Θεοφάνη του Δημητρίου και της Αρχοντούλας, γεννηθέντα την 3-5-1995 στις Σέρρες13. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ Γεώργιο (ψευδώνυμο: ΚΟΥΡΑΣΑΝ) αγνώστου πατρός και της Αντωνίας, γεννηθέντα την 16-4-1993 στις ΣέρρεςΔείτε εδώ αναλυτικά τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των 38 μελών των δύο συμμοριών Ρομά
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...