3 Ιαν 2017

Χριστουγεννιάτικο βοήθημα σε 540 οικογένειες του Κορυδαλλού

Βοήθημα σε τρόφιμα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι προσέφεραν και φέτος οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κορυδαλλού σε οικονομικά αδύναμους κατοίκους της πόλης. Το βοήθημα διανεμήθηκε φέτος σε 540 οικογένειες, οι οποίες παρέλαβαν δέμα που περιλάμβανε βασιλόπιτα,
γαλοπούλα, κοτόπουλο, λάδι, όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά και άλλα βασικά τρόφιμα αλλά και δωράκια για τα μικρά παιδιά.
«Με διαφάνεια και διακριτικότητα στηρίζουμε κάθε δημότη που αδυνατεί να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για την αξιοπρεπή διαβίωση. Ιδιαίτερα, αυτές τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων, που είναι ημέρες αγάπης και αλληλεγγύης. Ευχή μας είναι, τη επόμενη χρονιά να είναι πολύ λιγότερες οι οικογένειες που θα έχουν ανάγκη τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου» αναφέρει σε μήνυμα του ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης.
Την ικανοποίηση της για την επιτυχημένη διανομή εξέφρασε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Λαμπρινή Μάνου, η οποία ευχαρίστησε τους πολίτες και τις επιχειρήσεις, που συνέβαλαν, ώστε και φέτος να στρώσουν το εορταστικό τραπέζι όλες οι οικογένειες που στηρίζουν οι Κοινωνικές Υπηρεσίες Κορυδαλλού. Ιδιαίτερα, τη γερμανική οργάνωση «Πρωτοβουλία για μια Ανθρώπινη κοινωνία» και τον κ. Τάσο Χατζάτογλου, τα super market ΑΒ Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης, Lidl, τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα- Λιναρδάτου, τα Εκπαιδευτήρια Μακρυγιάννη, το Ίδρυμα Μποδοσάκη, την εταιρεία Βίκος, την οργάνωση «Μπορούμε», το 8ο Σύστημα Προσκόπων και το τμήμα Κοπτικής- Ραπτικής των Εργαστηρίων Τέχνης Κορυδαλλού.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ