23 Ιαν 2017

Μέτρα για την παράκτια αλιεία μικρής κλίμακας σε εκδήλωση στον Πειραιά

Την εκδήλωση διοργανώνει η APC s.a. στις 11:00 το πρωί, στον Πολυχώρο ΑΠΟΛΛΩΝ, Ερμουπόλεως και Πηλίου 1, Καμίνια στον Πειραιά.

Η συνάντηση θα περιλαμβάνει:

• Συζήτηση για την κατάσταση της παράκτιας αλιείας μικρής κλίμακας, την οργάνωση των ψαράδων του κλάδου στην Ελλάδα και τα προβλήματα συλλογικής εκπροσώπησής τους, στα γνωμοδοτικά και συμβουλευτικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

• Διατύπωση προτάσεων για την υποστήριξη της εκπροσώπησης του σημαντικού αυτού τμήματος του αλιευτικού μας στόλου στα αναφερόμενα όργανα και τους τρόπους άμεσης και έγκυρης πληροφόρησης των ψαράδων.

• Παρουσίαση της λειτουργίας ειδικού διαδικτυακού τόπου και διανομή Οδηγού, για την ενημέρωση των ψαράδων και των συλλόγων τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, που υπογράφει ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της APC s.a. Νίκος Αναγνόπουλος, εκπρόσωποι του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλιευτικοί σύλλογοι και ψαράδες θα βρεθούν στη συνάντηση αυτή, που οργανώνεται από την APC s.a., ελληνική εταιρεία συμβούλων, με εξειδίκευση στους τομείς αλιείας – υδατοκαλλιέργειας, του αγροτικού χώρου και της αειφόρου ανάπτυξης, ανάδοχο του πιλοτικού προγράμματος της Ε.Ε., όσον αφορά την Ελλάδα και υπεύθυνη για το συντονισμό υλοποίησής του, για τις τρείς χώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...