27 Ιαν 2017

ΒΕΠ: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη για το θέμα της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τέταρτη 25 Ιανουαρίου η συνάντηση του Προέδρου και αντιπροσωπείας του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, με τον Δήμαρχο
Πειραιά Γιάννη Μώραλη, στα γραφεία του Δήμου, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα της Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης και τις αναπτυξιακές προοπτικές των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του Πειραιά.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Πειραιά παρουσίασε το πλαίσιο εφαρμογής της ΟΧΕ του Δήμου Πειραιά, που εντάσσεται στην «Ολοκληρωμένη Χωρική Ανάπτυξη» του ΕΣΠΑ 2014-2020 και αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για την βιώσιμη ανάπτυξη της πόλης ώστε να γίνει ο Πειραιάς τα επόμενα χρόνια μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη-λιμάνι.

Ο Πρόεδρος ΒΕΠ κος Αδριανός Μιχάλαρος έκανε αναφορά στους τομείς της ΟΧΕ που μπορεί να συμβάλλει το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο, με σκοπό να αναζωογονηθούν οι ΜΜΕ του Πειραιά, να δημιουργηθούν νέες επιχειρήσεις στην πόλη και με αυτόν τον τρόπο να υπάρξουν νέες θέσεις εργασίας.

Ο κος Μιχάλαρος, δήλωσε ικανοποιημένος από τη συζήτηση με τον Δήμαρχο Πειραιά και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ξεκινάει μία συνεργασία με προοπτική για τα μέλη του ΒΕΠ και την πόλη του Πειραιά και ότι το Επιμελητήριο θα στηρίξει κάθε προσπάθεια, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, για την επιτυχία του προγράμματος του Δήμου Πειραιά.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από το ΒΕΠ ο Α΄ Αντιπρόεδρος, κος Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο Διευθυντής κος Μιχάλης Γιάγκας καθώς και οι Ειδικοί Σύμβουλοι ΒΕΠ κ.κ. Μιχάλης Κυριακίδης και Γιώργος Χαλόφτης και κα Ευδοκία Μαυρομμάτη.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ