5 Ιαν 2017

Στο Κερατσίνι ο Αλ. Τσίπρας?

Στην προσωπική επαφή του πρωθυπουργού με τους πολίτες στηρίζεται και το νέο έτος η επικοινωνιακή τακτική του Μαξίμου.


Ο πρωθυπουργός στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και πριν από την μετάβασή του στην Γενεύη με αφορμή την Διάσκεψη για το Κυπριακό θα βρεθεί σε περιοχή της β’ περιφέρειας Πειραιά (Πέραμα, Κερατσίνι) όπου και αναμένεται να ανακοινώσει την επέκταση του προγράμματος σχολικών γευμάτων για ακόμη 40.000 μαθητές. Μάλιστα αυτήν την φορά ο Αλέξης Τσίπρας θα πάει και σε σχολεία της περιοχής και θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί ανάμεσα σε μαθητές και καθηγητές με τους οποίους θα συζητήσει και για θέματα που σχετίζονται με τον χώρο της εκπαίδευσης.
Υπενθυμίζεται ότι προσφάτως ο πρωθυπουργός είχε ανακοινώσει την επέκταση των σχολικών γευμάτων και σε σχολεία της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης.
Ο Αλ. Τσίπρας βρίσκεται σήμερα στην συμπρωτεύουσα στο πλαίσιο της τακτικής μετάβασής του στην Θεσσαλονίκη για να παρακολουθεί από κοντά τα ζητήματα που σχετίζονται με τον χώρο της Βόρειας Ελλάδας. Θα μεταβεί στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης καθώς με παρέμβαση της κυβέρνησης η πρώτη προβλήτα παραχωρείται για δημόσια χρήση, ενώ νωρίτερα θα πάρει μέρος σε εκδήλωση του συλλόγου των παιδιών με σύνδρομο down, του ίδιου συλλόγου που είχε πει τα κάλαντα παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Μέγαρο Μαξίμου.


Εάν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες ο πρωθυπουργός θα βρεθεί την ημέρα των Φώτων στην Αλεξανδρούπολη για να παραστεί στην τελετή καθαγιασμού των υδάτων στο λιμάνι της ακριτικής πόλης. Ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νησί της Σαμοθράκης για συμβολικούς λόγους καθώς το συγκεκριμένο νησί του βορείου Αιγαίου περιλαμβάνεται στην κατηγορία των νησιών για τα οποία ψηφίστηκε η αναστολή της αύξησης του ΦΠΑ.
Μετά την πολυμερή διάσκεψη της Γενεύης ο Αλέξης Τσίπρας θα συνεχίσει τις περιοδείες του στην περιφέρεια με στόχο να βρεθεί στις 17 Ιανουαρίου στην Αιτωλοακαρνανία και ειδικότερα στο Αγρίνιο και το Μεσολόγγι. Εξορμήσεις στην περιφέρεια θα πραγματοποιήσουν και υπουργοί της κυβέρνησης σε μία προσπάθεια επανασύνδεσης του ΣΥΡΙΖΑ με την κοινωνία.

http://www.cnn.gr/




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ