6 Ιαν 2017

Νέα επιτυχία για τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αγίου Ιωάννη Ρέντη

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφάλειας Αγίου Ιωάννη Ρέντη, εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές από καταστήματα.


Συνελήφθησαν, την 3-1-2017 στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 5 υπήκοοι Αλβανίας, μέλη της σπείρας και  αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους.

Οι εν λόγω δράστες, την 28-12-2016 παραβίασαν την πλαινή πόρτα εισόδου υποκαταστήματος εταιρείας εμπορίας ενδυμάτων, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη και αφαίρεσαν 6.000 τεμάχια ανδρικών ενδυμάτων συνολικής αξίας 125.000 ευρώ.

Ακολούθως, με τη χρήση κλεμμένου φορτηγού αυτοκινήτου, μετέφεραν και αποθήκευσαν τα κλοπιμαία ενδύματα εντός καταυλισμού στην ίδια περιοχή.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.118 τεμάχια ανδρικών ενδυμάτων τα οποία προερχονται από την κλοπή της ανωτέρω εταιρείας καθώς και 36 κινητά τηλέφωνα και 6 συσκευές tablet .

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά ο οποίος τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή, ενώ η έρευνα για την συμμετοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις συνεχίζεται.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ