2 Ιαν 2017

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 7μμ, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου Κερατσινίου, ο Ιερός Ναός και ο Καλλιτεχνικός και Μουσικός Σύλλογος
«Ποιμενικός Αυλός» διοργάνωσαν εκδήλωση τσάϊ.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε υπέροχα η θεατρική παράσταση: «Το Κοριτσάκι με τα σπίρτα» του Χανς Κρίστιαν Αντερσεν σε θεατρική διασκευή από τους ανθρώπου του Αγίου Γεωργίου και του Ποιμενικού Αυλού, επίσης ακούσαμε επίκαιρους Ύμνους, Μουσική και Τραγούδια από την Συμφωνική Ορχήστρα και την Χορωδία του Ποιμενικού Αυλού.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε κλήρωση λαχνών με πλούσια δώρα.

Κάθε φορά που βρισκόμαστε στο περιβάλλον του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου Κερατσινίου και του Ποιμενικού Αυλού, νοιώθουμε την καρδιά μας να ξεχειλίζει από ζεστασιά και αγάπη, γιατί βρισκόμαστε σε ένα χώρο όπου τα πάντα δουλεύουν με ιερό σκοπό και ευλογούνται από τον Θεό.

Παρ’ όλο το τσουχτερό κρύο οι πιστοί, οι ενορίτες μα και άνθρωποι από τους γύρω δήμους προσήλθαν και γέμισαν ασφυκτικά την μεγάλη αίθουσα.

Λίγες μέρες μετά τα Χριστούγεννα και λίγο πριν την Πρωτοχρονιά βρεθήκαμε όλοι μαζί και αισθανθήκαμε την μεγαλειότητα αυτών των ημερών, ευχαριστώντας τον Χριστό για την ευλογία και την αγάπη μας προσφέρει.

Να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους του Ναού και του Ποιμενικού Αυλού για ότι κάνουν για μας και τον π. Πολύκαρπο Δημητριάδη, τον Προϊστάμενο του Ναού και εμπνευστή όλων αυτών των ωραίων εκδηλώσεων.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου Δραπετσώνας κ. Νίκο Πέτσα, την Πρόεδρο της Εταιρίας Γραμμάτων Πολιτισμού και Τεχνών Κερατσινίου κα Κική Κοκκίνου και το μέλος της Διοίκησης του Συλλόγου κα Λίτσα Νιαρχάκου, σύσσωμη την Οικογένεια του αειμνήστου πατριάρχη του Κερατσινίου Γιάννη Μπαϊράμογλου, τις κυρίες και τους κυρίους, Σταυρούλα Ζώρζου, Σοφία Σπαθάκη, Ντίνα Τρουπιώτη, Γιάννη Ηλία, Μανώλη Λαουτάρη, Λίτσα και Γιώργο Συντιχάκη.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ