26 Ιαν 2017

Οι πρωταθλητές με αγωνιστικό αμαξίδιο παίζουν μπάσκετ… στο Φάρο Κερατσινίου

Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία πήρε ο Φάρος και ο πρόεδρος του Βαγγέλης Τσάπας,
ο οποίος συνεχίζει να δείχνει την ευαισθησία του. Έτσι, στο ημίχρονο της αναμέτρησης της ομάδας του Κερατσινίου με την ΑΕ Λάρισας  θα υπάρξει αγώνας επίδειξης αθλητών μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, με τους αθλητές να στέλνουν το μήνυμα της νίκης προς κάθε κατεύθυνση.

Αναλυτικά:

Η Ομοσπονδία μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο (ΟΣΕΚΚ) και ο Φάρος Κερατσινίου παίζουν μπάσκετ! Το Σάββατο(28/1, 17:00), στο πλαίσιο του αγώνα της ομάδας μας με την ΑΕ Λάρισα, θα υπάρξει αγώνας επίδειξης αθλητών μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο.

Οι πρωταθλητές με αγωνιστικό αμαξίδιο θα εμφανιστούν στο ημίχρονο της αναμέτρησης, στέλνοντας προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα της νίκης, της χαράς και της αγάπης για το άθλημα.

Εκ μέρους της ομάδας μας ο Βαγγέλης Τσάπας τόνισε: «Είμαστε περήφανοι που παίκτες αυτού του ψυχικού διαμετρήματος έρχονται στο γήπεδό μας. Το λιγότερο που έχουμε να τους προσφέρουμε είναι το ζεστό μας χειροκρότημα και την αμέριστη στήριξη στην προσπάθειά τους. Εύχομαι αυτή να είναι απαρχή για σειρά κοινών δράσεων κι ενεργειών, για τις οποίες ήδη συζητάμε με τους ανθρώπους της ΟΣΕΚΚ. Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδό μας, για να απολαύσει αυτούς τους μοναδικούς αθλητές».
«Ευχαριστούμε τον Φάρο και τον Βαγγέλη Τσάπα για την άμεση αποδοχή του αιτήματός μας. Η ΟΣΕΚΚ επιχειρεί μια νέα… αντεπίθεση, προκειμένου να διαδώσει σε όλους τους φίλους του μπάσκετ την ομορφιά και την αξία που έχει το μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο» δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, Τάκης Καλούδης.
https://www.superbasket.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...