9 Ιαν 2017

Ν. Μανεσιώτης: Στον Πειραιά γίνεται καλή προσπάθεια για τις τιμές

Ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα η χειμερινή εκπτωτική περίοδος στα εμπορικά καταστήματα της χώρας η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.


Όπως δήλωσε το ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Νίκος Μανεσιώτης η αγορά θα κινηθεί σε ορισμένα πιο οικονομικά είδη περισσότερο δεδομένο του ότι η αγοραστική δύναμη των καταναλωτών έχει μειωθεί λόγω των άμεσων και έμμεσων φόρων που ισχύουν από την αρχή του μήνα με αποτέλεσμα να μην αναμένεται μεγάλη διαφορά σε σχέση με τις αγορές των εορτών.

«Προσδοκούμε ότι η επισκεψιμότητα και πωλήσεις θα κυμανθούν σε ένα καλό επίπεδο στα καταστήματα μας παρότι η κατανάλωση είναι παγωμένη όπως ακριβώς είναι και η θερμοκρασία που διάγουμε το τελευταίο διάστημα στην χώρα μας» τόνισε ενώ κάλεσε τους καταναλωτές να επισκεφτούν τα καταστήματα του Πειραιά στα οποία γίνεται μια καλή προσπάθεια από πλευράς τιμών.

Οι εκπτώσεις θα κυμαίνονται γύρω στο 20 με 30% εξαιτίας των ήδη χαμηλών τιμών που υπάρχουν στις επιχειρήσεις  και της μειωμένης αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών. Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά  την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιανουαρίου από τις 11:00 μέχρι τις 15:30 το μεσημέρι.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ