29 Ιαν 2017

Δρομολογούνται έργα στο Κερατσίνι

Με την έγκριση –δρομολόγηση έργων σε δήμους , συνεδριάζει την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου , το             Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής .Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα εξής:Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίας Παρασκευής, για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ «ΠΕΥΚΑΚΙΑ» ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» συνολικού προϋπολογισμού 1.000.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Καραμέρος)

Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αλίμου, για την κατασκευή του έργου: «Αναβάθμιση Γηπέδων Ποδοσφαίρου Αλίμου» προϋπολογισμού 332.609,18 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Καπάταης)

Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας, για το έργο :« ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ» προϋπολογισμού 999.833,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%)
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης)

Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Ύδρας, για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΥΔΡΑΣ» συνολικού προϋπολογισμού  000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)

Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης-παράτασης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων, για το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΚΑΡΑΤΖΑ».
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Χατζηπέρος)

Έγκριση σκοπιμότητας για προμήθεια ειδών και υπηρεσιών για την επαναλειτουργία του ΚΤΕΟ Μάνδρας, συνολικού προϋπολογισμού 212.100,00 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ερ. Κυπριανίδου)
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...