16 Ιαν 2017

Πειραιάς:Δωρεάν εξετάσεις για τους αθλητές του Προπαιδικού Πρωταθλήματος

Ενόψει της έναρξης του Προπαιδικού Πρωταθλήματος (αρχές Μαρτίου), η Υγειονομική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πειραιά με μεγάλη χαρά ανακοινώνει πως το αίτημά της
προς την Β’ Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου για δωρεάν προαθλητικό έλεγχο στους αθλητές του Προπαιδικού Πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Πειραιά έγινε και φέτος δεκτό.
Φορέας υλοποίησης θα είναι για μια ακόμα φορά η Παιδική Πολυκλινική Πειραιά.

Πιο συγκεκριμένα μέσω αυτής της κίνησης δίνεται η δυνατότητα στους αθλητές των προπαιδικών τμημάτων των σωματείων της Ε.Π.Σ. Πειραιά (γεννηθέντες το έτος 2004 και μεταγενέστερα) για δωρεάν ιατρικό έλεγχο και κατόπιν χορήγηση ιατρικής γνωμάτευσης ότι μπορούν να συμμετέχουν στο αντίστοιχο Πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Πειραιά.

Λόγω του φόρτου εργασίας και του περιορισμένου χρόνου παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν εγκαίρως στον κ. Γιάννη Ντουρακόπουλο (τηλ. 210.4115672) για κλείσιμο ιατρικών ραντεβού. Οι αθλητές θα πρέπει να συνοδεύονται από γονέα, να έχουν μαζί τους το ατομικό βιβλιάριο εμβολίων και αν υπάρχουν παλιότερες ιατρικές εξετάσεις.

Η Υγειονομική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Πειραιά και ο Πρόεδρός της ιατρός κ. Λεμονής Αντώνιος αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την Β’ Υγειονομική Περιφέρεια και ιδιαίτερα την Διοικήτρια της κα Ιορδανίδου Όλγα και τους Αναπληρωτές Διοικητές της κα Τσαπαρίκου Ιωάννα και κ. Αντύπα Γεώργιο για την πολύτιμη αυτή προσφορά τους στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ