6 Ιαν 2017

Πειραιάς: Πρώτη φορά το Πολεμικό Ναυτικό συμμετείχε στα Θεοφάνεια με δύο σκάφη του

Έκπληξη προκάλεσε στους Πειραιώτες, αλλά και σε όλους τους Έλληνες μέσω της κρατικής τηλεοράσεως που το μετέδιδε, η για πρώτη φορά απουσία και τρίτου ναρκοθηρευτικού από
πλευράς του Πολεμικού Ναυτικού, που σχημάτιζαν έτσι ένα «Π» μπροστά από τον προβλήτα που ρίχνεται ο Σταυρός στη θάλασσα.
Έτσι λοιπόν φέτος, στην τελετή του Αγιασμού των υδάτων στο λιμάνι του Πειραιώς υπήρχαν δύο ναρκοθηρευτικά, τα «ΚΑΛΥΨΩ» και «ΚΑΛΛΙΣΤΩ», ενώ το τρίτο το ΝΘΗ «ΕΥΝΙΚΗ», που ήταν προγραμματισμένο να πλεύσει και αυτό στον Πειραιά, χθες αποφασίστηκε να μην συμμετάσχει στην τελετή και έτσι το νοητό «Π» να μείνει «ανοικτό».
Το Πολεμικό Ναυτικό εκπροσωπήθηκε βεβαίως από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Γεώργιο Γιακουμάκη ΠΝ, τον Διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχο Αλέξανδρο Διακόπουλο ΠΝ, και άλλους ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς, ενώ όπως γίνεται κάθε χρόνο το Σταυρό έπιασαν στη θάλασσα μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Βατραχανθρώπων, παλαιοί αλλά πάντα ενεργοί στην ψυχή ΟΥΚάδες.


Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/pireas-proti-fora-to-polemiko-naftiko-simmetiche-sta-theofania-me-dio-skafi-tou
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...