16 Ιαν 2017

Πειραιάς:Τα σχέδια Περιφέρειας- Δήμου για αθλητικά έργα

Με μεγάλη επιτυχία και σε ζεστή ατμόσφαιρα έγινε, το Σάββατο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μεγάρου του Ο.Λ.Π., η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του αθλητικού συλλόγου «Φοίνικας Πειραιά».


Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγιναν βραβεύσεις προπονητών και αθλητών και ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης απένειμε τιμητική πλακέτα στην προπονήτρια της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού κα Ελένη Καπογιάννη.

Ο δήμαρχος Πειραιά συνεχάρη την κα Καπογιάννη και τις αθλήτριες του Ολυμπιακού, λέγοντας  χαρακτηριστικά: ότι «η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, πάει όλο και καλύτερα. Πιστεύω ότι πλέον οι στόχοι είναι πανευρωπαϊκοί. Εύχομαι κάθε χρόνο και καλύτερα και πολλά μπράβο στην προπονήτρια».

Ο κ. Μώραλης στον χαιρετισμό του τόνισε:
«Ήθελα με την ευκαιρία της κοπής της πίτας ενός ιστορικού συλλόγου του Πειραιά όπως είναι ο  «Φοίνικας», να πω ότι σε συνεργασία με την Περιφέρεια, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Γαβρίλη τον οποίο ευχαριστώ για την ευρύτερη συνεργασία, αλλά και την Περιφερειάρχη κα Δούρου κάνουμε μια σημαντική προσπάθεια για να αναβαθμίσουμε τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας.
Ο Δήμος Πειραιά, έχει έλλειψη σε  αθλητικές εγκαταστάσεις, σε σχέση με τον πληθυσμό του, τις διακρίσεις, τους συλλόγους και τους αθλητές του. Αυτή είναι μια κοινή διαπίστωση. Πιστεύω ότι με μια καλή συνεργασία, την έχουμε επαναλαμβάνω, με την  Περιφέρεια και το αρμόδιο Υπουργείο τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά στην πόλη μέχρι το 2018. Πιστεύω ότι θα προχωρήσει και το γήπεδο του Φοίνικα όπως και του Πορφύρα. Έχουμε μια εκκρεμότητα αλλά θα την ξεπεράσουμε.
Ξέρετε ότι υπάρχει εγγεγραμμένο  κονδύλι από την Περιφέρεια για την πλήρη ανακατασκευή του Θεμιστοκλείου, την πλήρη ανακατασκευή του κλειστού γηπέδου του Π. Σαλπέα και του κλειστού στο σχολικό συγκρότημα στα Καμίνια. Επίσης είναι πολύ πιθανόν να έχουμε και κάποιες νέες εγκαταστάσεις και κλειστό γυμναστήριο και νέο γήπεδο ποδοσφαίρου και στίβο στο γήπεδο του ΣΕΦ και ένα σκοπευτήριο. Αυτά  είναι τα πλάνα και ο σχεδιασμός που έχουμε στο μυαλό μας, τα οποία είναι κοινά της Αντιπεριφέρειας, της Περιφέρειας και του Δήμου».    

Από την πλευρά του Δήμου Πειραιά, στην εκδήλωση παρευρέθησαν η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, ο επίτιμος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Κουβάτσος, ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Το Λιμάνι της Αγωνίας» κ. Δημήτρης Γκερλές και ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΡΑΠ κ. Στέλιος Μπρατσόλης.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ