10 Ιαν 2017

Ο Κυριάκος, ο Ρέμος και τα… κομμένα δανεικά

Οι περισσότεροι που είδαν τον Αντώνη Ρέμο να περνά το κατώφλι των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας το παγωμένο απόγευμα της
Δευτέρας μάλλον έμειναν στήλη άλατος, μιας και δεν τον περίμεναν σε καμία περίπτωση. Ακόμα και στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν γνώριζαν πως ο πρόεδρος του κόμματος είχε συνάντηση με τον δημοφιλή τραγουδιστή.

Μόλις έγινε γνωστή η παρουσία του, τα τηλέφωνα των προεδρικών συνεργατών έσπασαν, με αποτέλεσμα το Μοσχάτο να δώσει στη δημοσιότητα μια φωτογραφία των δύο από τη συνάντηση, προκειμένου να διασκεδάσουν τα σενάρια που ήθελαν τον κ. Ρέμο να ετοιμάζεται…να πολιτευτεί.

Με βάση τα όσα μάθαμε, πάντως, το ραντεβού το ζήτησε ο ίδιος ο κ. Ρέμος και ήταν μια συνάντηση γνωριμίας, όπου συζητήθηκαν και ζητήματα επικαιρότητας. Και, αν κρίνουμε από τη ρητορική του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα πρέπει να ταυτίζεται ιδιαίτερα με το γνωστό τραγούδι του Αντώνη Ρέμου «Κομμένα πια τα δανεικά».

Να σημειωθεί, τέλος, πως η επαφή του κ. Ρέμου με τον κ. Μητσοτάκη δεν είναι η πρώτη του επαφή με πρόεδρο της ΝΔ, μιας και τον Απρίλιο του 2012 είχε δώσει το παρών στην πρόσκληση που είχε απευθύνει ο τότε πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς ενόψει των εκλογών του Μαϊου εκείνου του χρόνου προς καλλιτέχνες και ανθρώπους του πνεύματος.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ