23 Ιαν 2017

Σε φάση ολοκλήρωσης το αποχετευτικό δίκτυο στην Ε’ Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Πειραιά

Σε φάση ολοκλήρωσης μπαίνει το σημαντικό έργο της «Κατασκευής αγωγών αποχέτευσης λυμάτων στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα Δήμου Πειραιά»
μετά την έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου για την εκτέλεση των τελευταίων αναγκαίων εργασιών.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης στην εισήγησή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής αναφέρθηκε, εκτενώς, στην περιβαλλοντική σημασία του έργου καθώς το μεγαλύτερο μέρος της παραπάνω Δημοτικής Κοινότητας καλύπτεται από ένα πεπαλαιωμένο παντορροϊκό δίκτυο δια του οποίου τα λύματα καταλήγουν, συχνά, στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά, προκαλώντας αφόρητη δυσοσμία.
Για την ολοκλήρωση του έργου διαπιστώθηκε, στην πορεία, ότι απαιτούνται πρόσθετες εργασίες που είναι απολύτως αναγκαίες για την άρτια κατασκευή. Το κόστος των επιπλέον εργασιών ανέρχεται σε 705.690 € και θα καλυφθεί από πόρους της Περιφέρειας Αττικής.
Η εκτέλεση των εργασιών θα πραγματοποιηθεί στις οδούς: Μεθώνης, Αίμου, Χαιδαρίου, Παλαμηδίου, Ραιδεστού, Μπούρμπαχη, Βλαχάκου, Γλυκερίας, Θράκης, Μεγαλουπόλεως, Σπάρτης, Γυθείου, Παπαστράτου, Κριεζώτου, Βάσσου και Καπετάν Γέρμα.





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ