1 Ιαν 2017

Το ποδαρικό στο λιμάνι & τα δώρα στο τροχονόμο

Ποδαρικό… στο λιμάνι του Πειραιά έκανε το επιβατηγό- οχηματαγωγό «Μπλού Σταρ Δήλος», το οποίο μπήκε στο λιμάνι ένα λεπτό μετά την είσοδο του νέου χρόνου.

Το «Blue Star Delos» με πλοίαρχο τον καπετάν Κυριάκο Χωριανόπουλο «έδεσε» στην Πύλη Ε7, στα «Λεμονάδικα» προερχόμενο από τακτικό δρομολόγιο στις Κυκλάδες.

Το πλοίο επισκέφτηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχο Λ.Σ. Σταμάτη Ράπτη και ευχήθηκε καλή χρονιά στο πλοίαρχο, στους αξιωματικούς και στα μέλη του πληρώματος δίνοντας ένα αναμνηστικό δώρο.

Στη συνέχεια, ο υπουργός μετέβη στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος, όπου ευχήθηκε σε όλο το προσωπικό που εκτελούσε βάρδια και συνομίλησε με πληρώματα σκαφών του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και με πληρώματα ελληνικών εμπορικών πλοίων ευχόμενος σε όλους καλή χρονιά.



Στο μεταξύ, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς συνεχίστηκε το έθιμο της προσφοράς δώρων στο τροχονόμο στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά.

Από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας προσέφεραν δώρα στη τροχονόμο, που εκτελούσε βάρδια, μέσα στη συμβολική «βαρέλα», ο υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ιωάννης Διαμαντόπουλος, ο προϊστάμενος Κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Υποστράτηγος Εμμανουήλ Γρηγοράκης, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Φώσκολος και η εκπρόσωπος Τύπου του Σώματος, Αστυνόμος Β’ Ιωάννα Ροτζιώκου.

Ακολούθως, η αντιπροσωπεία της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ μαζί με τον διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά ευχήθηκαν για το νέο χρόνο σε στελέχη της Άμεσης Δράσης, που εδρεύουν στον Πειραιά.

http://www.pireas2day.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ