7 Ιαν 2017

Ολυμπιακός και Μαρινάκης στο Ίδρυμα Ελπίδα!

Την Ογκολογική Μονάδα Παίδων "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη - Ελπίδα" επισκέφθηκε η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού για να προσφέρει στήριξη, ηθική και οικονομική, στον
Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο. Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, παραβρέθηκε στην εκδήλωση, με την κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη να υποδέχεται τους "ερυθρόλευκους" και να τους εύχεται ένα εποικοδομητικό 2017.

Παρόντες από πλευράς Ολυμπιακού ήταν επίσης ο σύμβουλος στρατηγικής της Διοίκησης, Κριστιάν Καρεμπέ, ο αθλητικός διευθυντής, Φρανσουά Μοδέστο, ο διευθυντής επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς, αλλά και η κα. Ειρήνη Νταϊφά, εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος του Δήμου Πειραιά.

Ο Πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος παρέδωσε φάκελο με οικονομική βοήθεια στο ίδρυμα "Ελπίδα", δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος κι εγώ και η ομάδα μας που βρισκόμαστε για 7η συνεχόμενη χρονιά δίπλα στο ίδρυμα «Ελπίδα» και την κα. Βαρδινογιάννη. Για μας είναι ιδιαίτερη χαρά που βρισκόμαστε εδώ, να δώσουμε χαρά στα παιδιά και να βοηθήσουμε την ιερή προσπάθεια που κάνετε. Τα έχουμε πει πολλές φορές, μακάρι αυτό που γίνεται εδώ να γινόταν πολλές φορές στη χώρα μας και από άλλους. Σίγουρα θα είχαμε μια διαφορετική εικόνα. Εμείς στηρίζαμε, στηρίζουμε και θα στηρίζουμε αυτό το λειτούργημα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι γι' αυτό. Ευχαριστούμε για ό,τι κάνετε για τη χώρα μας. Είμαστε δίπλα σας. Συνεχίστε στα χρόνια που έρχονται να προσφέρετε όσο μπορείτε από την πλευρά σας. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Όλα τα καλά, καλή χρονιά.

Από την πλευρά της, η κα. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ευχαρίστησε τον κ. Μαρινάκη και εξήρε την παρουσία του Θρύλου εκεί, ως μήνυμα ελπίδας και συνεισφοράς, για ένα καλύτερο αύριο, για τα παιδιά!

«Κύριε Πρόεδρε, αγαπητέ μου Βαγγέλη. Αγαπητοί μου φίλοι, παιδιά, όλοι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού. Σας καμαρώνουμε σήμερα εδώ. Με ιδιαίτερη χαρά σας υποδεχόμαστε στο νοσοκομείο μας. Η κα. Νταϊφά επίσης είναι εδώ, μια αγαπημένη φίλη. Η επίσκεψη του Ολυμπιακού στην αρχή κάθε χρόνου είναι θεσμός πια για μας και προτεραιότητα για σας απ' όσο φαίνεται. Μας συγκινεί πολύ. Φέρνετε τη λάμψη της χαράς και του ενθουσιασμού στα πρόσωπα των παιδιών που σας περιμένουν με πολλή και μεγάλη αγωνία. Είχαμε, πραγματικά επί μέρες τώρα, δεχθεί την πολιορκία των μικρών μας φίλων εδώ που ρωτούσαν πότε θα έρθετε. Θα ήθελα να σας εκφράσω τις πιο θερμές ευχαριστίες μου για την παρουσία που είναι πολύτιμη. Πέρα από τα ωραία δώρα που φέρνετε στα παιδιά, υπάρχει πάνω απ' όλα και η διαβεβαίωση απόμέρους σας πως θα είστε στο πλευρό μας πάντα. Θα μας δίνετε δύναμη και κουράγιοωστο δύσκολο έργο που επιτελούμε εδώ, οι γιατροί, το προσωπικό και οι φίλοι που στην καθημερινότητα μας, μας βοηθούν και πολλοί απ' αυτούς είναι σήμερα κοντά μας.
Η στήριξη του Ολυμπιακού, και ιδιαίτερα του αγαπητού μας φίλου κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι συγκινητική και συνεχής. Τόσο στο Σύλλογο «Ελπίδα» όσο και στο όραμα της ελπίδας. Πραγματικά εκτός από τη φυσική σας παρουσία σήμερα εδώ στο χώρο, έχετε στηρίξει κατ' επανάληψη με δωρεές το νοσοκομείο μαςκαι την τράπεζα εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Έχετε γίνει για μας δικοί μαςάνθρωποι. Τόσο ο κ. Μαρινάκης όσο και μέλη της ομάδας, εθελοντές δότες μυελούτων οστών. Αυτό το εκτιμώ βαθιά και με συγκινεί και κρατάει μεγάλη θέση στην καρδιά μου η ομάδα σας.
Το αστεράκι του Ολυμπιακού, που έχουμε τοποθετήσει στον τοίχο των αστεριών, υπενθυμίζει κάθε στιγμή ότι έχουμε κοντά μας έναν τόσο μεγάλο σύμμαχο. Θα ήθελα πάλι να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την επίσκεψή σας που δίνει κουράγιο και δύναμη σε όλους μας. Στα παιδιά, τους γονείς, τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό και τα μέλη της «Ελπίδας». Ως ανάμνηση των στιγμών αυτών και ως αναγνώριση της σημαντικής σας συμβολής στο έργο μας θα θέλαμε να απονείμουμε στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη την τιμητική πλακέτα του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» και το μετάλλιο του υποστηρικτή σε όλα τα μέλη τηςομάδας. Εύχομαι μια ειρηνική και ευλογημένη νέα χρονιά με υγεία ευτυχία πολλές επιτυχίες στην ομάδα και τους στόχους σας. Σας ευχαριστώ πολύ».




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ