31 Ιαν 2017

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση- συνεστίαση του Ζαχαρία Ζούπη και της Δημοτικής Κίνησης « ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Κέντρο «ΑΡΩΜΑ ΠΟΛΗΣ» στην Αμφιάλη. Δεκάδες φίλοι παραβρέθηκαν γεμίζοντας ασφυκτικά το μαγαζί και δίνοντας με την συμμετοχή τους,την διάθεση και το κέφι τους, δύναμη στις κινήσεις και τις πρωτοβουλίες.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, εκτός άλλων και, η βουλευτής κ. Εύη Καρακώστα, ο π. Βουλευτής Κ. Λάλος, οι Δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι Σύμβουλοι κ.κ, Β. Δατσέρη, Β. Σαββοπούλου, Κ. Βρετάκου, οι π. Δημοτικοί Σύμβουλοι και Αντιδήμαρχοι Ν. Πέτσας- Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κερατσινίου, Β. Μαρινοπούλου – Πρόεδρος του Δικτύου Αλληλεγγύης και Ανθρωπιάς και επικεφαλής αντιπροσωπείας του Δικτύου από τις Σ. Στεφανιδου, Μ. Χαϊκάλη, Ι. Μωυσιάδη και Πετρούλα Καβούρη, ο Γ. Λάλος, Τ. Βενέτης, Χρυσα Μυργιαλή, Δ. Θεοχάρης. Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν ο Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού και μέλος του Περιφερειακού συμβουλίου της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΉΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» ,Ο Π. Καμάς μέλος της Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ, ο Δ. Διαμαντίδης στέλεχος της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ », ο Α. Κλαουράκης Πρόεδρος της ένωσης Κρητών, η Νατάσα Λιόση Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ», ο θ. Ζερβός μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων, ο Α. Φασάκης Αντιπρόεδρος της Αδελφότητας Καρπαθίων, ο Μ. Γλαμπεδάκης Πρόεδρος του ΔΑΣ, Αντιπροσωπία από την Εταιρεία Τεχνών, Επιστήμης και Πολιτισμού από τους Μ. Μπριλή, Λ. Λαζαρίδη, Δ.Κορυζή, ο Πρόεδρος της Τοπικής του ΠΑΣΟΚ Μ. Βαρβαντάκης, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Σπύρος Μάλλης, ο δημοσιογράφος του Ν. Κουφάκος.

Στον χαιρετισμό του ο επικεφαλής της Κίνησης Ζαχαρίας Ζούπης ευχαρίστησε όλους τους παρεβρισκόμενους, αλλά και όλους αυτούς που σ΄ αυτά τα τρία σχεδόν χρόνια στήριξαν τις κινήσεις και τις συνεχείς πρωτοβουλίες του ίδιου και της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» και τόνισε ότι είναι υπερήφανος που η «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» είναι σήμερα η μόνη υπάρχουσα, δρώσα δημοτική παράταξη στην Αντιπολίτευση με συνεχείς παρεμβάσεις μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, τιμώντας την ψήφο των πολιτών.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με πολύ κέφι, πολύ τραγούδι και χορό. Ήταν μια εκδήλωση όχι μόνο επιτυχημένη, αλλά και ελπιδοφόρα ότι κάτι νέο γεννιέται στην πόλη.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ