11 Ιαν 2017

Μπράβο στους εργαζόμενους καθαριότητας του Δήμου Κερατσινίου - Δραπετσώνας!

Του Νίκου Οικονομάκη
Άμεση και καταλυτική ήταν η παρέμβαση της καθαριότητας του δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας σε εργασίες αποχιονισμού στο οδικό δίκτυο του δήμου.

Πρόβλημα για δύσκολους λύτες αποδεικνύεται για το προσωπικό του δήμου όταν απαιτείται αποχιονισμός σε στενούς και δύσβατους δρόμους ..... δυσκολότερο όμως όταν παρκαρισμένα αυτοκίνητα εμποδίζουν κατ' ουσία τις εργασίες...δύσκολη ή ισορροπία .....
Οι πραγματικά αντίξοες καιρικές συνθήκες στις οποίες εργάζονταν, (9 & 10/1), οι εργαζόμενοι στα απορριμματοφόρα και στο οδικό καθαρισμό τoυ δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας βοήθησαν στην αποκατάσταση της κυκλοφορίας. Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων η Υπηρεσία λειτούργησε άμεσα από το βράδυ της Δευτέρας 9/1/2017 και μέχρι τη λήξη των φαινομένων. Κρατώντας τον ευρύτερο τομέα λειτουργικό χωρίς προβλήματα για την ομαλή κυκλοφορία των συμπολιτών μας. Μπράβο και ευχαριστούμε τον διευθυντή της υπηρεσίας κύριο Πασβαγκα Γιώργο και τους προϊσταμένους Σαβοπουλο Στέφανο, Κουβελιωτη Χρήστο , επίσης όλο το προσωπικό της καθαριότητας και τους χειριστές των μηχανημάτων για την αμέριστη βοήθειά στο έργο τους.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.
Με την ευκαιρία νιώθω την ανάγκη να πούμε ΜΠΡΑΒΟ για την φιλότιμη προσπάθεια τους, στην αντιμετώπιση των προβλημάτων από την πρόσφατη χιονόπτωση, στα "μεσαία" στελέχη της υπηρεσίας καθαριότητας, τους εργαζόμενους του δήμου, εργάτες τεχνικούς και οδηγούς καθαριότητας, τους κηπουρούς, που έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό, για την έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων και την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στην πόλη!



“Ένα ευχαριστώ από όλους εμάς τους δημότες στους εργαζόμενους στην ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ (δημοτικούς υπαλλήλους χειριστές μηχανημάτων). Παγωμένοι, άυπνοι αλλά φιλότιμοι και αποτελεσματικοί δεν κοιτούν την ώρα και μιλούν κλεφτά στο κινητό με τα παιδιά τους που θέλουν κι αυτά τους γονείς κοντά τους στο παιχνίδι στα χιόνια.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ,, ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ!
Υ.Γ.Ορισμένοι αιρετοί ας ξεκαβαλήσουν το καλάμι και ας προσγειωθούν στο 4-6% γιατί η απουσία τους ήταν αισθητή!




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ