24 Ιαν 2017

Το γκράφιτι στο Πέραμα που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου

Εβαλε όλο το ταλέντο του και την ευαισθησία του για τα ζώα και έφτιαξε ένα υπέροχο γκράφιτι για τα αδεσποτάκια του καταφυγίου στο Πέραμα.

Ο Άμπε Φερέιρα ομόρφυνε με μια ζωγραφιά το καταφύγιο του Ζωοφιλικού & Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περάματος, όπου φιλοξενούνται προσωρινά 90 σκύλοι μέχρι να υιοθετηθούν.

Με φόντο το γκράφιτι του Άμπε Φερέιρα, τρεις εθελοντές -η Νάνσυ, η Αγγελική και ο Γιάννης- φωτογράφισαν σε αυθόρμητες πόζες τα ζώα του καταφυγίου, ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες τους για υιοθεσία.

Ο Ζωοφιλικός & Περιβαλλοντικός Σύλλογος Περάματος δεν μπορούσε παρά να ευχαριστήσει θερμά την ομάδα των τεσσάρων νέων ανθρώπων, που σε συνθήκες την ανυπόφορη ζέστη, επισκέφθηκαν το καταφύγιο, φωτογραφίζοντας τ’ αδέσποτα ζώα και ομορφαίνοντας το χώρο με ιδιαίτερη ευαισθησία.

"Χίλια ευχαριστώ στην ομάδα των τεσσάρων νέων παιδιών που σήμερα... κάτω από τον ανελέητο ήλιο και την ανυπόφορη ζέστη.... ήρθαν με σκοπό να φωτογραφήσουν τα αδεσποτάκια μας... και να ομορφύνουν τον χώρο μας με ιδιαίτερη ευαισθησία! Νάνσυ, Αγγελική, Άμπε και Γιάννη.... δεν έχουμε λόγια... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!" αναφέρεται το μήνυμα του Συλλόγου στο Facebook.







Πηγή: nooz.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ