8 Ιαν 2017

Παίδων Αγία Σοφία: Δεν δίνουμε φάρμακα στο παιδί της Ρούπα

Σύμφωνα με το νοσοκομείο παρακολουθείται από εξειδικευμένους επιστήμονες και είχε επισκεπτήρια από τη γιαγιά και τη θεία του


Ανακοίνωση με την οποία παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε το παιδί της Πόλας Ρούπα και του Νίκου Μαζιώτη εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι το παιδί, ηλικίας 6,5 ετών, παραμένει στην παιδοψυχιατρική κλινική και παρακολουθείται από εξειδικευμένους επιστήμονες προκειμένου να ολοκληρωθεί το ταχύτερο δυνατό η αξιολόγηση της υγείας του κι η επιστροφή σε σταθερό και ασφαλές περιβάλλον.

Από το νοσοκομείο ξεκαθαρίζεται επίσης ότι το παιδί δεν λαμβάνει κανενός είδους φαρμακευτική αγωγή αλλά και ότι είχε επισκεπτήρια από τη γιαγιά και τη θεία του με τις οποίες είχε καλή συναισθηματική αλληλεπίδραση.

«Η ιατρική φροντίδα του παιδιού  είναι η συνήθης που ακολουθείται σε όλα τα παιδιά που εισάγονται κατόπιν παρόμοιας εισαγγελικής παραγγελίας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Όλη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το παιδί Β.Λ.Μ.Ρ. ηλικίας 6,5 ετών εισήχθη στην Παιδοψυχιατρική κλινική του Γ.Ν.Π.Α. «Η Αγία Σοφία» στις 5/1/2017 με την υπ.αριθμ. 5/2017 εισαγγελική εντολή, προκειμένου να γίνει παιδιατρική εξέταση για μεταδοτικά νοσήματα και παιδοψυχιατρική εκτίμηση.

Το παιδί παραμένει στην κλινική παρακολουθούμενο από εξειδικευμένους επιστήμονες με στόχο την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση της συνολικής αξιολόγησης της υγείας του, και την επιστροφή του σε ένα σταθερό, ασφαλές και οικείο περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, το παιδί προσαρμόστηκε ικανοποιητικά, συμμετέχει ευχάριστα στις δραστηριότητες της Κλινικής, έχει καλή επικοινωνία με το προσωπικό και τα άλλα παιδιά και δεν λαμβάνει κανενός είδους φαρμακευτική αγωγή.

Το παιδί είχε επισκεπτήρια από την μητρική γιαγιά και την μητρική θεία, κατά το οποίο αναγνώρισε με χαρά τις συγγενείς του, και είχε καλή συναισθηματική αλληλεπίδραση μαζί τους.

Η ιατρική φροντίδα του παιδιού  είναι η συνήθης που ακολουθείται σε όλα τα παιδιά που εισάγονται κατόπιν παρόμοιας εισαγγελικής παραγγελίας.
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...