21 Ιαν 2017

Συνάντηση Κ. Γαβρόγλου με τους δασκάλους στο Πέραμα

Τους ρατσιστικούς προπηλακισμούς των χρυσαυγιτών καταγγέλλει η Ομοσπονδία Γονέων Αττικής. Εξίσου καταγγέλλει και η ΟΛΜΕ: “Η τραμπούκικη επίθεση της Χ.Α., με την
επανεμφάνιση ομάδων κρούσης (των γνωστών «Ταγμάτων Εφόδου») και μάλιστα σε σχολικό χώρο και μπροστά σε μικρά παιδιά, δείχνει πόσο έχει αποθρασυνθεί η ναζιστική συμμορία που τολμά να ξαναεμφανίζεται με τον ίδιο εγκληματικό τρόπο και στα ίδια μέρη όπου έχει κάνει δολοφονικές επιθέσεις για τις οποίες δικάζεται”.

Στο γραφείο του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου θα παρευρεθούν στη 13.00 το μεσημέρι οι εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ικονίου Περάματος, ώστε “να τους συγχαρεί και προσωπικά για την υποδοχή που επιφύλαξαν στα προσφυγόπουλα, παρά τους τραμπουκισμούς που δέχθηκαν από τον υπόδικο βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό και τους ομοϊδεάτες του”, όπως ανακοινώθηκε.

Τους ρατσιστικούς προπηλακισμούς των χρυσαυγιτών καταγγέλλει η Ομοσπονδία Γονέων Αττικής. Εξίσου καταγγέλλει και η ΟΛΜΕ: “Η τραμπούκικη επίθεση της Χ.Α., με την επανεμφάνιση ομάδων κρούσης (των γνωστών «Ταγμάτων Εφόδου») και μάλιστα σε σχολικό χώρο και μπροστά σε μικρά παιδιά, δείχνει πόσο έχει αποθρασυνθεί η ναζιστική συμμορία που τολμά να ξαναεμφανίζεται με τον ίδιο εγκληματικό τρόπο και στα ίδια μέρη όπου έχει κάνει δολοφονικές επιθέσεις για τις οποίες δικάζεται”.



Θερμό καλωσόρισμα
Θερμό καλωσόρισμα επιφύλαξαν, στο μεταξύ, στα παιδιά του κέντρου φιλοξενίας Καλοχωρίου οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί των 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου.

Μόλις προχθές ξεκίνησαν να λειτουργούν εκεί οι νέες Δομές Υποδοχής για την Εκπαίδευση των Προσφύγων (ΔΥΕΠ). Τα προσφυγόπουλα συγκινήθηκαν από τη θερμή υποδοχή, ενώ κάθισαν με ενθουσιασμό στα θρανία για να παρακολουθήσουν τα πρώτα τους μαθήματα. Ανάλογη ήταν η κατάσταση και στο 3ο Γυμνάσιο Ελευθερίου - Κορδελιού, όπου ξεκίνησαν να φοιτούν τα παιδιά του κέντρου Καλοχωρίου ηλικίας 13 έως 15 ετών. Έχει προγραμματιστεί και η λειτουργία νηπιαγωγείων εντός των camp για τα παιδιά ηλικίας 4 - 5 ετών.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ