21 Ιαν 2017

«Ανεπιθύμητοι» στο Κερατσίνι οι «Φίλαθλοι»

Ανεπιθύμητο» σε όλα τα γήπεδα Κερατσινίου- Δραπετσώνας χαρακτηρίζει το σωματείο «Φίλαθλοι» η δημοτική αρχή της πόλης «μετά τα σοβαρά επεισόδια και τις φθορές, που προκάλεσαν ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο ΑΓΕΤ ΧΑΡΑΥΓΗΣ».




Τα επεισόδια έγιναν, την Κυριακή 15/1, μετά το τέλος του αγώνα Νέοι Ευγένειας- Φίλαθλοι (1-0) για το πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Β’ κατηγορίας ΕΠΣΠ, καθώς οι παίκτες και οι παράγοντες των φιλοξενούμενων διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι που, όπως υποστηρίζουν, δεν καταλόγισε ο διαιτητής κ. Λυτρίβης στο 87ο λεπτό σε ανατροπή του Χατζηανδρέου.




Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά (ΕΠΣΠ) κάλεσε, ήδη, σε έγγραφη απολογία το σωματείο «Φίλαθλοι».




Επίσης από την ΕΠΣΠ έγινε γνωστή η παραπάνω απόφαση του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, σημειώνοντας ότι η συμπεριφορά των ανθρώπων της ομάδας της Καλλίπολης «έθεσε σε κίνδυνο την φιλοξενία και των άλλων Πειραϊκών σωματείων στα γήπεδα του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας».




Από την ΕΠΣΠ και η Επιτροπή Πρωταθλήματος στην ανακοίνωσή τους σημειώνει ότι «θέλει να επιστήσει την προσοχή των σωματείων που φιλοξενούνται σε γήπεδα δήμων διαφορετικών αυτών που ανήκουν, καθώς θα πρέπει να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην διαφύλαξη των εγκαταστάσεων, ενώ επισημαίνεται ότι σε περιπτώσεις ζημιών ή φθορών τα σωματεία θα ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΝΤΑΙ με το κόστος επισκευής»



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ