30 Ιαν 2017

Νέο γήπεδο στον δήμο Πειραιά

Τη δημιουργία γηπέδου 11 x 11, σε οικόπεδο του δήμου Πειραιά στη Θηβών και Φαλήρου σε συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός
ανακοίνωσε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ενώ αναφέρθηκε επίσης και σε μια σειρά σημαντικών ανακατασκευών σε αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης.

Ο Γιάννης Μώραλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση για την κοπή πίτας του Συλλόγου Ατρόμητος Πειραιά, που πραγματοποιήθηκε στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Κ. Κωσταράκος» στα Καμίνια και κατά τον χαιρετισμό του δήλωσε ότι το 2017 θα υπάρχει μια «έκρηξη» ανακατασκευής αλλά και δημιουργίας νέων αθλητικών χώρων στον Πειραιά, ο οποίος υστερεί σε αθλητικές υποδομές, περισσότερο από κάθε άλλη μεγάλη πόλη, ενώ έχει πολλές διακρίσεις ομαδικές ή ατομικές σε πολλά αθλήματα.

Έκανε γνωστό ότι ήδη προχωρούν σε συνεργασία με την Περιφέρεια στην πλήρη ανακατασκευή του Θεμιστοκλείου και στην ανακατασκευή του Σαλπέα και του γηπέδου των Καμινίων, ενώ μέσα στο 2017 δημοπρατείται και το Παπαστράτειο.

«Θεωρώ ότι η υλοποίηση αυτών των έργων αλλά και άλλων παρεμβάσεων που σχεδιάζουμε, θα αλλάξουν τον χάρτη, τη δραματική εικόνα των αθλητικών εγκαταστάσεων στην πόλη μας, γιατί είναι εξαιρετικά δύσκολο στις μέρες μας να υπάρχουν αθλητικές δραστηριότητες αν δεν διαθέτει η πόλη μας κατάλληλους χώρους» τόνισε και πρόσθεσε ότι το 2017 και το 2018 «θα είναι οι χρονιές που θα υλοποιηθούν τα περισσότερα από αυτά που είχαμε υποσχεθεί στους Πειραιώτες και είμαι αισιόδοξος ότι θα γίνουν ή κάποια έργα θα δρομολογηθούν».




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ