16 Ιαν 2017

Δύο μεγάλα έργα αθλητικής υποδομής αρχίζουν να υλοποιούνται στο Κορυδαλλό

Δύο μεγάλα έργα αθλητικής υποδομής για τον Κορυδαλλό, συνολικού προϋπολογισμού 722.358 €, μπαίνουν σε διαδικασία υλοποίησης μετά την έγκριση από το Περιφερειακό
Συμβούλιο Αττικής της εισήγησης του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη, για τη σύναψη ισάριθμων Προγραμματικών Συμβάσεων μεταξύ της Περιφέρειας και του Δήμου.
Τα έργα χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Αττικής αλλά θα δημοπρατηθούν και εκτελεστούν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κορυδαλλού.
Ειδικότερα:
Το ένα έργο, προϋπολογισμού 602.358€, αφορά στην αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα και του τάπητα στίβου σε ανοικτούς αθλητικούς χώρους του Δήμου Κορυδαλλού.
Οι εργασίες οι οποίες προβλέπεται να εκτελεσθούν και κρίνονται απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του αγωνιστικού χώρου των γηπέδων είναι οι ακόλουθες:
Ανακατασκευή του συνθετικού χλοοτάπητα στα γήπεδα 8x8 και 5x5 στο χώρο των 26 στρεμμάτων
Ανακατασκευή του συνθετικού τάπητα του στίβου στο ανοικτό γήπεδο ποδοσφαίρου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κορυδαλλού
Ισοπέδωση – διαμόρφωση της επιφάνειας έδρασης του συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο 8x8 των 26 στρεμμάτων.
Το δεύτερο έργο, προϋπολογισμού 120.000€, αφορά στην διενέργεια επισκευών και εργασιών συντήρησης στο αθλητικό κέντρο Κορυδαλλού «Θεόδωρος Πούτος».
Ανάμεσα στις εργασίες που θα γίνουν περιλαμβάνονται η αποκατάσταση της υγρομόνωσης στην οροφή της αίθουσας του γηπέδου, επισκευή ξύλινου δαπέδου (παρκέ) γηπέδου, χρωματισμοί τοίχων, τοιχοπετασμάτων, ξύλινων θυρών, WC και αποδυτηρίων, επισκευή του κεντρικού κλιματισμού όλων των χώρων του γηπέδου, έλεγχος και συντήρηση συστήματος πυρανίχνευσης κ.α.





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ