14 Ιαν 2017

Erasmus για νέους επιχειρηματίες με την υποστήριξη του Δήμου Κορυδαλλού

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας μέσω ανταλλαγής εμπειριών με επιχειρήσεις του εξωτερικού στηρίζει ο Δήμος Κορυδαλλού.
Πρόκειται για το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus for Young Entrepreneurs, που απευθύνεται σε ανέργους, εργαζόμενους, δυνητικούς και υφιστάμενους επιχειρηματίες, που θέλουν να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία σε κάποια επιτυχημένη επιχείρηση του Εξωτερικού αλλά και σε επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να φιλοξενήσουν έναν επιχειρηματία από το εξωτερικό και να αντλήσουν νέες ιδέες. Και για τις δύο δράσεις δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες.
Η συνεργασία και η πρακτική άσκηση στην Επιχείρηση του Εξωτερικού ολοκληρώνεται σε διάστημα από 1 έως 6 μήνες και μπορεί να γίνει και τμηματικά. Το πρόγραμμα μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο και να χρηματοδοτήσει δράσεις που αφορούν, είτε μια επιχειρηματική ιδέα, είτε ένα νέο επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να βελτιώσει τις δεξιότητες του στην επιχειρηματικότητα, τη δικτύωση και την ανάπτυξη συνεργασιών. 
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...