27 Ιαν 2017

Αυτό είναι το νέο Galaxy S8, πρώτη φωτογραφία

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του αναμενόμενου Samsung Galaxy S8 και έκανε την εμφάνισή της σήμερα δύο μήνες πριν την
επίσημη ανακοίνωσή του. Το νέο Galaxy S8 θα έχει υποδοχή USB Type-C(;) με το home button να απουσιάζει, τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων να βρίσκεται στην πλάτη της συσκευής και την υποδοχή για τα ακουστικά να παραμένει.

Σύμφωνα με τις έως σήμερα πληροφορίες θα παρουσιαστούν δύο μοντέλα ένα με οθόνη 5.8 ιντσών και ένα με οθίνη 6.2 ιντσών και τα δύο μοντέλα με οθόνη curved τεχνολογίας Super AMOLED και αναλυση Quad HD.

Τα νέα Galaxy S8 θα ενσωματώνουν τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835 ο οποίος θα συνοδεύεται με μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB. Σε ότι αφορά την μπαταρία ακούγεται ότι το μοντέλο με οθόνη 5.8 ιντσών θα έχει 3000 mAh και το μεγάλο με αυτή των 6.2 ιντσών, 3500 mAh.

Οι αναφορές για την κάμερα κάνουν λόγο για 12 Megapixel και μποστινή 8 Megapixel. Μπροστά λέγεται ότι θα υπάρχει σκάνερ ίριδας.

Τα νέα Galaxy S8 αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα στις 29 Μαρτίου σε event της Samsung στη Νέα Υόρκη και κάποιες πρώιμες πληροφορίες λένε ότι θα κοστίζουν 100 ευρώ πάνω από τα σημερινά Galaxy S7.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ