12 Ιαν 2017

Το Penthouse προσφέρει 1 εκατ. δολάρια για να αγοράσει το sextape με τον Τραμπ!

Μετά το σάλο που προκάλεσε η είδηση για τα βίντεο που φέρονται να έχουν οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες με όργια στα οποία συμμετείχε ο Ντόναλντ Τραμπ με ιερόδουλες, το αμερικανικό περιοδικό «Penthouse» αποφάσισε να πληρώσει «χρυσό» για να ανακαλύψει αν πρόκειται για αλήθεια ή μια κατασκευασμένη είδηση.

Το γνωστό αντρικό περιοδικό ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει 1 εκατ. δολάρια για να αποκτήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα των επίμαχων βίντεο που έχουν «ροζ» ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν αμερικανικά ΜΜΕ, επικαλούμενα αξιωματούχους μυστικών υπηρεσιών, στα βίντεο έχουν καταγραφεί όργια που διοργάνωσε ο εκλεγμέος πρόεδρος των ΗΠΑ σε ξενοδοχείο της Μόσχας και μάλιστα σε δωμάτιο στο οποίο είχαν κοιμηθεί οι Ομπάμα, τους οποίους φέρεται να μισεί θανάσιμα.

Στα ιδιαίτερα «πιπεράτα» βίντεο, αν ισχύουν τα όσα διαδίδονται τις τελευταίες ώρες, ο Τραμπ είχε προσλάβει ιερόδουλες για να επιδοθούν σε αρρωστημένες πράξεις πάνω στο κρεβάτι που είχε κοιμηθεί ο προκάτοχός του στο Λευκό Οίκο.

Οπως δήλωσε η διευθύνουσα σύμβους της Penthouse Global Media, Κέλι Χόλαντ, η είδηση αυτή έχει προκαλέσει εύλογα τεράστιο ενδιαφέρον στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο. Για το λόγο αυτό, το περιοδικό προσφέρει το 1 εκατ. δολάρια σε όποιον δώσει τα αποκλειστικά δικαιώματα των βίντεο.

«Αν δεις πιστεύεις», δήλωσε με νόημα...




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ