7 Ιαν 2017

«Κλέβει» συνεργάτη από το Ρέντη ο Σίλβα! (pic)

Ο Μάρκο Σίλβα είναι και επίσημα προπονητής της Χαλ εδώ και λίγα 24ωρα. Φαίνεται ότι οι πρώτες κινήσεις του Πορτογάλου τεχνικού ήταν να ρίξει… δίχτυα στο Ρέντη, αν κρίνει κανείς από το (υπαρκτό) ενδιαφέρον της νέας του ομάδας που είδε το φως της δημοσιότητας για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, αλλά από την πρόταση που κατέθεσε σε μέλος του «ερυθρόλευκου» τεχνικού τιμ.

Ο λόγος για τον αναλυτή του Ολυμπιακού, Αντώνη Λεμονάκη, ο οποίος βρίσκεται αρκετά χρόνια στο Ρέντη και, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει την καριέρα του στην αγγλική ομάδα. Πρόκειται για τον έναν εκ των τριών αναλυτών των «ερυθρολεύκων», που είχε άριστη συνεργασία με τον Σίλβα, ενώ παρέμεινε στον Ολυμπιακό τόσο επί Βίκτορ Σάντσεθ, όσο και επί Πάουλο Μπέντο.



Ο Σίλβα εκτιμά απεριόριστα τη δουλειά του και, μόλις συμφώνησε με τις «τίγρεις», τού έκανε πρόταση να τον πάρει μαζί του στο Νησί. Ο Λεμονάκης έχει προσφέρει πολλά στους Πειραιώτες, ωστόσο η πρόκληση της Πρέμιερ Λιγκ είναι τεράστια (ίσως και μοναδική στην καριέρα του) και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους».

Αναμφίβολα, όμως, το γεγονός ότι ο 39χρονος προπονητής επιλέγει έναν συνεργάτη του απο τον Ολυμπιακό για την Πρέμιερ δείχνει και το επίπεδο της δουλειάς που γίνεται στους πρωταθλητές τα τελευταία χρόνια!





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ