2 Ιαν 2017

Δείτε τους γονείς του Γιώργου Μαζωνάκη που κατοικούν μόνιμα στη Νίκαια (pics)

Έχει μιλήσει πολλές φορές ο Γιώργος Μαζωνάκης για το πόσο δεμένος είναι με την οικογένειά του. Κάθε Κυριακή φεύγει από την Ανω Βούλα με προορισμό τη Νίκαια, την προσφυγική Κοκκινιά, για να φάει από τα χεράκια της Κλειώς, της μητέρας του.

Εκτός από τους γονείς του έχει και δύο αδελφές που λατρεύει και είναι πάντα στο πλευρό τους. Η Βάσω και η Μαρία είναι οι γυναίκες της ζωής του και τον στηρίζουν σε κάθε νέο επαγγελματικό και προσωπικό βήμα που κάνει ο τραγουδιστής.




Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς η οικογένεια δεν θα μπορούσε να μην είναι μαζεμένη. Σε ένα από τα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου Σημείο G, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον πατέρα και την μητέρα του Γιώργου, την κυρία Κλειώ και τον κύριο Μανώλη, να παρακολουθούν το πρόγραμμα του γιου τους.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να τους καλωσορίσει και να τους στείλει την αγάπη του από τη σκηνή. Μάλιστα, στη διάρκεια του προγράμματος ο Γιώργος Μαζωνάκης κατέβηκε από τη σκηνή ανάμεσα στον κόσμο και περπάτησε μέχρι το τραπέζι των γονιών του, φιλώντας τη μητέρα του, στην οποία δεν έχει κρύψει ποτέ ότι τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία.







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ