10 Φεβ 2017

Μουσικός Βαλεντίνος στον Πειραιά με 1 ευρώ

Με μουσικές από το θέατρο και το σινεμά και δημοφιλείς άριες τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ
τιμούν τη γιορτή των ερωτευμένων στις 13 και 14 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ακόμα και αν ο άγιος των ερωτευμένων σας αφήνει παγερά αδιάφορους, το νέο αυτό σας ενδιαφέρει. Πόσο μάλλον αν είστε πειραιώτες και μουσικόφιλοι.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ θα δώσουν δύο συναυλίες στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά τη Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου με διαφορετική σύνθεση και διαφορετικό ρεπερτόριο.

Πρώτη θα πάρει θέση στη σκηνή η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής (Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, ώρα 20:30) η οποία θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με ελληνικά και ξένα τραγούδια από το θέατρο και τον κινηματογράφο. Θα ερμηνεύει  η μεσόφωνος Αγγελική Καθαρίου ενώ η ενορχήστρωση και η μουσική διεύθυνση θα είναι του Θανάση Ζέρβα.

Την επομένη, Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, ώρα 20:30, η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, με τη συμμετοχή λυρικών καλλιτεχνών θα παρουσιάσει άριες και αποσπάσματα από δημοφιλείς όπερες. Τη μουσική διεύθυνση θα έχει ο Νίκος Βασιλείου.

Τιμή εισιτηρίων: 1 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: ticket services, Πανεπιστημίου 39 (στοά Πεσμαζόγλου),  www.ticketservices.gr, στο τηλέφωνο 210 7234567 και στα ταμεία του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ