21 Φεβ 2017

ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ: Το καμάρι του Κερατσινίου καλύτερη μικρομεσαία επιχείρηση για το 2016 !

Η εταιρεία βραβεύτηκε για μια σειρά από παράγοντες όπως η πορεία των οικονομικών επιδόσεων, η σταθερότητά τους, η διεύρυνση των μεριδίων αγοράς και άλλα.



Την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2017, η εταιρεία Μύλοι Λούλη βραβεύτηκε στην απονομή των βραβείων «Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ 2016» που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel, παρουσία εκατοντάδων θεσμικών εκπροσώπων και στελεχών επιχειρήσεων.



Η Διευθύντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας κα Όλγα Μάνου παρέλαβε το ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ MID-SMALL CAP – 2016 για την εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ ΑΕ η οποία βραβεύτηκε για μια σειρά από παράγοντες όπως η πορεία των οικονομικών επιδόσεων, η σταθερότητά τους, η διεύρυνση των μεριδίων αγοράς, η χρηματιστηριακή πορεία και η σχέση με τους επενδυτές, η προσπάθεια διεθνοποίησης, η καινοτομία και η έμφαση στις επενδύσεις.






H Μύλοι Λούλη ευχαριστεί θερμά του διοργανωτές των βραβείων για αυτή τη διοργάνωση, που επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που συμβάλλουν τα μέγιστα στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού και γενικότερα στηρίζουν την ελληνική οικονομία.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ