13 Φεβ 2017

Ελληνική πόλη στους κορυφαίους προορισμούς στην Ευρώπη για το 2017

Ο διαδικτυακός διαγωνισμός Best European Destinations για την ανάδειξη του καλύτερου ευρωπαϊκού προορισμού ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή συνολικά 20 πόλεων. Ύστερα από ηλεκτρονική ψηφοφορία που κράτησε 3 εβδομάδες και στην οποία συμμετείχαν 426.859 ψηφοφόροι, στην πρώτη θέση αναδείχτηκε το Πόρτο και ακολούθησαν το Μιλάνο και το Γκντανσκ. Η Αθήνα αναδείχθηκε ως ο τέταρτος καλύτερος προορισμός της Ευρώπης. Δημοφιλείς προορισμοί, όπως η Βιέννη, η Βασιλεία, η Ρώμη, η Μαδρίτη και το Παρίσι πήραν λιγότερες ψήφους από την ελληνική πρωτεύουσα.

Οι ταξιδιώτες πάντα κατέτασσαν την Αθήνα στην κορυφή αυτού του ευρωπαϊκού διαγωνισμού. Είναι ένας αγαπημένος προορισμός για τους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο που θέλουν να ανακαλύψουν την Ευρώπη. Από τότε που ξεκίνησε η συμμετοχή της στο διαγωνισμό, η Αθήνα έχει καταταχθεί μεταξύ των 5 αγαπημένων προορισμών των ταξιδιωτών σε όλο τον κόσμο. Από την εμβληματική Ακρόπολη, που υψώνεται πάνω από την πόλη, με γοητευτικές κοντινές γειτονιές και σύγχρονες γκαλερί τέχνης, η πόλη του Κλασικού Μαραθωνίου και των Ολυμπιακών Αγώνων αποτελεί μια μεγαλειώδη ιδιόμορφη σύγκρουση του παρελθόντος και του παρόντος. Μία από τις αρχαιότερες πόλεις του κόσμου με καταγεγραμμένη ιστορία 3.500 ετών, η ελληνική πρωτεύουσα υποβάλλεται συνεχώς σε αστικές ανανεώσεις για να συμβαδίσει με την εξέλιξη του χρόνου. Η Αθήνα αντεπεξέρχεται στη φήμη της, τονίζεται στο άρθρο.

Δείτε τη λίστα με τους 15 κορυφαίους προορισμούς αναλυτικά:

1.Πόρτο2.Μιλάνο3.Γκντανσκ4.Αθήνα5. Σαν Σεμπαστιάν6. Σόζοπολ7.Βιέννη8.Στάρι Γκραντ9. Βασιλεία10.Μαδρίτη11.Ρότερνταμ12.Ρώμη13.Παρίσι14.Μπονιφάτσιο15.Wild TaigaΔεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...