11 Φεβ 2017

Καμίνια: Τρεις άνδρες αποπειράθηκαν να κάψουν αστυνομικούς, περιπολικό και 2 καταστήματα

Τρεις άνδρες στα Καμίνια αποπειράθηκαν να κάψουν αστυνομικούς, ένα περιπολικό, μία καφετέρια και ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ

Τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης (στις 04:05) οι τρεις άνδρες, ηλικίας 41, 33 και 31 ετών πήγαν στη συμβολή των οδών Αιτωλικού και Αγ. Σοφίας και «έλουσαν» με βενζίνη- κυκλοφορούσαν με δύο μπιτόνια στα χέρια- τους τοίχους και την είσοδο μιας καφετέριας. Λίγο αργότερα, παραβίασαν τα ρολά ενός πρακτορείου ΟΠΑΠ, έσπασαν την τζαμαρία και έχυσαν βενζίνη στο εσωτερικό του καταστήματος.

Πλήρωμα περιπολικού αντιλήφθηκε τις κινήσεις τους και επιχείρησε να τους ακινητοποιήσει. Ομως, οι δράστες τους χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές και «έλουσαν» τόσο τους αστυνομικούς όσο και το περιπολικό με βενζίνη. Ευτυχώς, οι τρεις άνδρες δεν επιχείρησαν να τους πυρπολήσουν και τράπηκαν σε φυγή.


Λίγη ώρα αργότερα τους συνέλαβαν άλλοι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ ένας τέταρτος άνδρας κατάφερε να διαφύγει. Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο με ακουστικό, καθώς ο δράστης ήταν σε ανοικτή επικοινωνία με κάποιον, όπως επίσης γάντια και ένας λοστός.

Ενας από τους συλληφθέντες φέρεται να κινείται «περιφερειακά» σε εκβιαστική ομάδα των δυτικών προαστίων και ο δεύτερος είναι σεσημασμένος για κλοπές. Οι αστυνομικοί όμως εκτιμούν ότι όλα αυτά που έκαναν ήταν πράξη αντεκδίκησης εξαιτίας προσωπικών διαφορών.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για απόπειρα εμπρησμού, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, αντίσταση, σωματικές βλάβες και απειλή, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ