26 Φεβ 2017

Άνετο 5-1 το Κερατσίνι επί της ΑΕ Περάματος-Οι δηλώσεις των νικητών

Ακόμα μία επιβλητική εμφάνιση και νίκη για την ομάδα του Κερατσινίου που επικράτησε με 5-1 της ΑΕ Περάματος συνεχίζοντας  να είναι πρωτοπόρος στον β όμιλο της Α κατηγορίας.


Οι “Ροσονέρι” άνοιξαν το σκορ στο 10 από το φάουλ του Καμμένου και την κεφαλιά του Φούντα ,ενώ στο 33 έγινε το 2-0 ,όταν και πάλι ο Καμμένος έβγαλε σέντρα και ο Ψυχογιός σκόραρε με κοντινή κεφαλιά.

Ενα λεπτό αργότερα, ο Λαθούρης μείωσε σε 2-1, και κάπως έτσι “έκλεισε” το ημίχρονο. Με την έναρξη της επανάληψης, ο Τουρνάς με κεφαλιά, έκανε το 3-1 ,εκμεταλλευόμενος την  σέντρα του Ψυχογιού.

Το 4-1 έγινε στο 59,όταν απο το κόρνερ του Καμμένου, ο  Ανδρεάδης έδιωξε άσχημα και  ο Νταουτάι από κοντά έκανε το 4-1.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε  στο 75, ο Μαναριώτης απο ασίστ του Φούντα.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ:Mπότος-Χονδρουδάκης-Καμμένος-Μπατής-Αγγελάκης-Φούντας-Ψυχογιός-Γκιάτης-Νταουτάι-Τουρνάς(65 Μαναριώτης)-Μάλλης(62 Μητρόπουλος)

AE Περάματος: Ανδρεάδης-Ζαχαρόγλου-Γεωργίου(62 Πετράκος)-Βιδάλης-Κουτσογιαννόπουλος-Γελασάκης-Στάης-Σακελλαρίου-Λαθούρης-Ευδαίμων(79 Ρουσσίδης)-Βορρέας



Βασ. Σπάθας: Συνεχίζουμε για το νταμπλ



Τον ενθουσιασμό του για την νέα εκπληκτική εμφάνιση και την ευρεία νίκη επί της ΑΕ Περάματος εξέφρασε ο τεχνικός του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας.

Κάθε λόγο να αισθάνεται ευχαριστημένος από την νέα εντυπωσιακή εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του και την επιβλητική νίκη επί της ΑΕ Περάματος με 5-1, είχε ο τεχνικός του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας.

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών των «ροσονέρι» , μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, έπλεξε το εγκώμιο των πιακτών του, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για την εκπλήρωση του αντικειρμενικού στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του νταμπλ:

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη αφοσίωση, την διάθεης και την θέληση που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές μου σε όλα τα παιχνίδια. Το ευχάριστο πέραν από την ευρεία νίκη επί της ΑΕ Περάματος, είναι ότι για ακόμη μία αναμέτρηση, αποδώσαμε εξαιρετικά, με διάθεση να πετύχουμε πολλά τέρματα και με ποικιλία στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, τόος από τα πλάγια, όσο και από τον άξονα. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για την επίτευξη του αντικειμενικού στόχου, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του νταμπλ. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλον τον κόσμο καλό τριήμερο».

Ψυχογιός: Φουλάρουμε για το ματς με Αετό Κορυδαλλού

Απόλυτα ευχαριστημένος από την νεά ευρεία νίκη του Κερατσινίου παρουσιάστηκε ο Αγγελος Νείλος Ψυχογιός, ο οποίος αναφέρθηκε και στις επερχόμενες αναμετρήσεις πρωταθλήματος και Κυπέλλου με αντίπαλο τον Αετό Κορυδαλλού.

Τις καταπληκτικές του εμφανίσεις, αλά και το σερί σκοραρίσματος συνέχισε ακάθεκτος ο Άγγελος Νείλος Ψυχογιός απέναντι στην ΑΕ Περάματος.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος με όμορφη κεφαλιά στο 33’ πέτυχε το 2-0 για τους «ροσονέρι» αξιοποιώντας ιδανικα΄την «συστημένη» σέντρα του Νίκου Καμμένου. έφτασε αισίως τα 18 προσωπικά του τέρματα, οδηγώντας την κούρσα των σκόρερς μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το αγωνιστικό φορμάρισμα της ομάδας του, «δείχνοντας» τους επερχόμενους τελικούς πρωταθλήματος και Κυπελλου κόντρα στον Αετό Κορυδαλλού:

«Το πιο σημαντικό στοιχείο, πέραν από τις νίκες είναι ότι η ομάδα μας αποδίδει θαυμάσιο ποδόσφαιρο και σε κάθε παιχνίδι δημιουργούμε πάρ απολλές φάσεις, προϊόν όμορφων συνεργασιών. Δείχνουμε να βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και αυτό το στοιχέιο ενισχύει την αυτοεποίθησή μας, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Φουλάρουμε για τις αναμετρήσεις με τον Αετό Κορυδαλλού και προχωράμε».




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ