22 Φεβ 2017

Η Ένωση Καταναλωτών Ελλάδος τίμησε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά

Ο Δήμαρχος Πειραιά αφού συνεχάρη τον Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά Κ. Λεοντάρα και την Ένωση Καταναλωτών Ελλάδος, τόνισε ότι η σωστή συνεργασία ενός κρατικού φορέα με έναν κοινωνικό φορέα έχει μόνο θετικά αποτελέσματα.



Ο πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας Μιχάλης Τσιφάκης αφού ευχαρίστησε τους αξιωματικούς, υπαξιωματικούς, λιμενοφύλακες άνδρες και γυναίκες που υπηρετούν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά τόνισε με έμφαση ότι η σημαία του αγώνα θα βρίσκεται πάντα ψηλά, γιατί πάνω από όλα έχουμε δικαίωμα ως πολίτες στο αυτονόητο ! Τέλος δώρισε στον Αρχηγό του Λ.Σ κ. Σταμάτιο Ράπτη την εικόνα της Παναγίας της Ελεούσας ως φυλακτό για το σημαντικό έργο που του ανέθεσε η Πολιτεία !





Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχος κ. Σταμάτιος Ράπτης, ο Α΄ Υπαρχηγός Αντιναύαρχος Λ.Σ κ. Θεόδωρος Κλιάρης, ο Αττικάρχης του Λιμενικού Σώματος Υποναύαρχος κ. Αθανάσιος Ντούνης, ο Διοικητής Λιμενικής Ατυνομίας Πλοίαρχος Λ.Σ κ. Νικόλαος Πολέμης, ο υποδιοικητής Λιμενικής Αστυνομίας Αντιπλοίαρχος κ. Δρακούλης Κούβαρης, ο Ναύαρχος ε.α κ. Αθανάσιος Μπούσιος ε.τ Αρχηγός Λιμενικού Σώματος, ο Ναύαρχος ε.α κ. Δημήτριος Τσιαδής ε.τ. Β΄Υπαρχηγός Λ.Σ,. οι Υποαύαρχοι Λ.Σ ε.α. Λεωνίδας Μανωλάκος και Χαράλαμπος Δεληγιάννης, ο τ. πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Χρήστος Πάλλης, ο τ. γεν. δ/ντής του ΣΔΟΕ κ. Κωνσταντίνος Λυμπέρης, ο πρόεδρος Ξενοδόχων της Αίγινας κ. Σταύρος Καλαμάκης και πλήθος μελών της ένωσης.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ