24 Φεβ 2017

Συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το «1ο Κυνήγι χαμένου θησαυρού» στις 10 π.μ.- 6 μ.μ. σε συνδιοργάνωση με την Ένωση
Κρητών Κερατσινίου - Δραπετσώνας. Ψάξε- ψάξε με χαρά και με μάτια ανοιχτά! Ψάξε ψάξε να με βρεις και αμέσως θα γευθείς, Κόσμους μακρινούς & μαγικούς και άλλους κρυμμένους θησαυρούς!

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 6μ.μ. η θεατρική ομάδα «Μορφές Έκφρασης» παρουσιάζει την παιδική παράσταση «Το γαϊτανάκι της αποκριάς» στο Α.ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ (Μ. Ασίας & Παπαναστασίου). Τα παλιά παλιά χρόνια σ’ ένα μικρό χωριό η Άνοιξη δεν ερχόταν, οι άνθρωποι είχαν κουραστεί και είχανε χάσει τη διάθεση τους, ώσπου το πολύχρωμο τρελό γαϊτανάκι και η αποκριά την έφεραν και πάλι κοντά τους. Η χαρά και τα τραγούδια κάνανε τον ήλιο να λάμπει στον γαλανό ουρανό. Το γαϊτανάκι της αποκριάς συνδυάζει την αφήγηση παραμυθιού, την ζωντανή μουσική και το παιχνίδι. Τα παιδιά χορεύουν στο γαϊτανάκι μας και έρχονται σε επαφή με την παράδοση μ΄ έναν τρόπο σύγχρονο και εποικοδομητικό.ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...