22 Φεβ 2017

Δύσκολη η ζωή των πορνοστάρ: Δεν θα πιστεύετε πόσα χρήματα παίρνουν για να γυρίσουν μία σκηνή


Μπορεί κατά πολλούς να θεωρείται το… ιδανικό επάγγελμα. Ωστόσο ελάχιστοι γνώριζαν μέχρι πρόσφατα πόσα χρήματα αμείβονται για να γυρίσουν μία ερωτική σκηνή. Κι όμως για να φτάσεις να κερδίζεις χιλιάδες δολάρια ως πορνοσταρ σε ετήσια βάση, θα πρέπει να γυρίσεις πολλές σκηνές καθημερινά!

Ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς της βιομηχανίας πορνό, ο Keiran Lee μίλησε διεξοδικά για το επάγγελμά του. «Υπάρχουν φορές που γυρίζω σπίτι και αναγκάζομαι να ζητήσω συγγνώμη από την γυναίκα μου που δεν μπορώ να λειτουργήσω, καθώς δεν έχω όρεξη, ενώ άλλες αντέχω απλά για δύο λεπτά. Τις περισσότερες φορές έχω τον παθητικό ρόλο και κάνει εκείνη όλη την δουλειά»!

Ο ίδιος λοιπόν ανέφερε πως ως ένα από τα top ονόματα του χώρου, αμείβεται με την σκηνή, η οποία μπορεί να του αποφέρει από 2.000 δολάρια μέχρι και 6.000! Το τυπικό όμως για ένα γύρισμα με μία γυναίκα είναι τα 1.000 δολάρια.

Για τις γυναίκες όμως υπάρχουν κάποιες κατηγορίες που μπορούν να ανεβάσουν το ποσό αυτό… Αν για παράδειγμα δεχθεί να συνευρεθεί με δύο ή και περισσότερους άντρες ή αν κάνει για πρώτη φορά πρωκτικό.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ